Η Microsoft αγόρασε την Havok

Η Microsoft απέκτησε την Havok, μια εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών που προηγουμένως είχε αγοράσει η Intel για ένα αξιοσέβαστο ποσό.Havok

Η Intel αγόρασε την εταιρεία Havok με έδρα το Δουβλίνο, γνωστή για την physics engine που έχει αναπτύξει, τον Σεπτέμβριο του 2007 για 110 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ηavok έχει συνεργαστεί με κορυφαίους εκδότες και προγραμματιστές παιχνιδιών, όπως τη Microsoft Games Studios, τη Sony Computer Entertainment, τη Nintendo και άλλους, για 15 και πλέον χρόνια.

Τεχνολογία physics της Ηavok έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε πραγματικό χρόνο συγκρούσεων, σε τρεις διαστάσεις.

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα για την απόκτηση της Ηavok:

“Χαιρετίζουμε την Ηavok στην οικογένεια της Microsoft. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους προγραμματιστές για να δημιουργήσουμε καλύτερα παιχνίδια, με τα εργαλεία ανάπτυξης της Havok. Πιστεύουμε ότι η Ηavok είναι μια φανταστική προσθήκη στα υφιστάμενα εργαλεία της Microsoft και στα συστατικά της ς για τους προγραμματιστές, που συμπεριλαμβάνουν το DirectX 12, το Visual Studio και το Microsoft Azure.”

Ακόμα κι αν η ηγεσία της Microsoft αναπροσαρμόζει την εταιρεία για να ανταπεξέλθει σε μια πολύ πιο απαιτητική αγορά, επικεντρώνοντας πάντα στα βασικά λογισμικά και της υπηρεσιιες που έχουν κάνει γνωστή την Microsoft, η εταιρεία δεν φαίνεται να εγκαταλείπει το .

Η Microsoft φαίνεται ότι βλέπει το gaming σαν ένα βασικό τρόπο να διατηρήσει την παρουσία της σε συσκευές iOS, Android αλλά και άλλες δεν είναι της εταιρείας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).