Η Adobe φέρνει τα νέα απίθανα κόλπα

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου MAX Creativity της Adobe η εταιρεία μας έδωσε μία ιδέα για τις νέες δυνατότητες που θα έρθουν στα προγράμματά της και θα βοηθήσουν τους φωτογράφους και τους γραφίστες όλων των επιπέδων.

Ξεχωρίζουν τα Monument Mode, 3D Portraits, Defusing Photobombs, Maestro.

Αλλά ας τα δούμε από κοντά.

Monument Mode adobe

Monument Mode : Προσπαθήσατε ποτέ να βγάλετε μία φωτογραφία της Ακρόπολης πάνω στο Ιερό βράχο; Σας έφαγε πολύ χρόνο για να βρείτε μία στιγμή όπου ο κόσμος τριγύρω δεν θα έμπαινε στο κάδρο σας;

Αμφιβάλουμε αν καταφέρατε να πάρετε έστω και ένα στιγμιότυπο χωρίς άσχετους μέσα στο καρέ σας.

Το Momument Mode όμως θα σας βοηθήσει αφού χρησιμοποιεί ένα νέο αλγόριθμο για να γίνει διάκριση των κινούμενων αντικειμένων από τα σταθερά τα οποία και αποκλείει από το καρέ με ένα απλό κλικ.

Monument Mode

3D Portraits : Στο Photoshop ήδη μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε 3D , αλλά η διαδικασία περιλαμβάνει μια σειρά από μη αυτόματα βήματα. Η νέα υπό ανάπτυξη τεχνολογία 3D Portraits μπορεί να αναγνωρίσει τα στοιχεία του προσώπου, τα μάτια και το στόμα και άλλα χαρακτηριστικά. Μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να αυτοματοποιήσει μεγάλο μέρος της διαδικασίας της μετατροπής φωτογραφίες σε μία εκτυπώσιμη 3D εικόνα.

3D Portraits

Defusing Photobombs : Έχετε το τέλειο πλάνο της οικογένειάς σας σε ένα πικ-νικ, αλλά δυστυχώς υπάρχει κάποιος ξένος στην εικόνα σας.

Σήμερα, αυτό λέγεται photobomb και ουσιαστικά μπορεί να αχρηστεύσει την τέλεια εικόνα σας. Το Photoshop έχει ήδη τα εργαλεία που δίνουν την δυνατότητα στους φωτογράφους να αφαιρέσουν τα ενοχλητικά στοιχεία από τις εικόνες. Τώρα όμως, η εταιρεία χρησιμοποιεί μια μηχανή με τεχνητή νοημοσύνη μηχανή καθώς και τα συσσωρευμένα δεδομένα για να εξαλείψει αυτούς τους ενοχλητικούς περισπασμούς.

Project Maestro : Νομίζετε ότι τα κινούμενα σχέδια και το Graphics είναι δύσκολο; Μάλλον είναι, αλλά το Project Maestro χρησιμοποιεί ένα απλό και φυσικό άγγιγμα στην του tablet σας για να δημιουργήσετε σύνθετη κίνηση στα μοντέλα σας.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τι άλλο θα μάθουμε από τον συνέδριο της Adobe.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).