Moments: Νέα υπηρεσία από το Twitter

Με τον ερχομό του νέου Διευθύνων Σύμβουλου στο Twitter, του κ. Jack Dorsey, η εταιρεία ανακοίνωσε την νέα υπηρεσία της που ονομάζεται Moments. Η υπηρεσία αυτή σηματοδοτεί την πρώτη θεμελιώδη αλλαγή του προϊόντος από την έναρξη της εταιρείας.

moments

Το Moments είναι ένα νέο κουμπί στην επίσημη εφαρμογή και παρέχει έναν τρόπο για να ακολουθήσει κάποιος μαζί με τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα αθλητικά, τις ειδήσεις και άλλες εκδηλώσεις ταυτόχρονα.

Όταν κάνετε κλικ στο Mοments, θα αρχίσετε να βλέπετε μια full οθόνη που θα συνδυάζει tweets, βίντεο, Vines και εικόνες GIF σε μία ενιαία προβολή.

Κάθε Mοment είναι μια επιμελημένη όψη ενός γεγονότος από διάφορους χρήστες ώστε να μπορείτε να ενημερωνόσαστε χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε ατομικούς λογαριασμούς.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να – για πρώτη φορά – να βιώσετε ένα γεγονός που εκτυλίσσεται τόσο σε πραγματικό χρόνο όσο και μετά από αυτό, όταν θα έχει τελειώσει.

Σε κάθε Mοment θα εμφανίζετε το μήκος στο κάτω μέρος της οθόνης, ώστε να γνωρίζετε πόσο ακόμη απομένουν μέχρι το τέλος, και να μπορείτε να μοιραστείτε το όλο θέμα σε ένα tweet όταν κατεβάσετε όλο.

Τα περισσότερα Mοments θα τα επιμεληθείτε χειροκίνητα από το προσωπικό σας Twitter, αλλά γενικά η θα περιλαμβάνει, επίσης και Mοments άλλων, όπως Bleacher Report, Buzzfeed, Entertainment Weekly, Fox News, Getty Images, , MLB, NASA, New York Times, Vogue και Washington Post.

To Mοments δρομολογείται για όλα τα , iPhone και desktop.

Screen-Shot

Η εταιρεία διαθέτει προς το παρόν το Mοments Μόνο στις ΗΠΑ και αναμένεται να έρθει και σε εμάς. Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε Mοments στο Twitter Web στο παρακάτω σύνδεσμο:

Twitter Mοments

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).