Windows 10 build 10565 ανεπίσημα ISO

Χθες ανακοινώσαμε ότι η Microsoft διέθεσε το 10 build 10565 στους εγγεγραμμένους στο Fast Ring των Windows Insiders.windows 10

Σήμερα λίγες ώρες μετά, κυκλοφόρησαν από ανεπίσημα κανάλια τα ISO του νέου build. Τα αρχεία δεν έρχονται από την Microsoft. Έχουν κατασκευαστεί από τα αρχεία ESD που διέθεσε η Microsoft μέσω του Windows . Φυσικά η εταιρεία δεν συνιστά εγκαταστάσεις από τροποποιημένα αρχεία.

Για όσους σκέφτονται να εγκαταστήσουν το νέο build από τα ISO που υπάρχουν παρακάτω, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία εξακολουθεί να δοκιμάζει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του νέου λειτουργικού μέσω του Fast Ring. Αμέσως μετά τις πρώτες δοκιμές και επιδιορθώσεις, το build θα γίνει στο Slow Ring, συνεχίζοντας την ανάπτυξη μέχρι την τελική του μορφή.

Να αναφέρουμε επίσης ότι αρκετές φορές τα builds που διανέμονται από το Fast Ring, δεν βρίσκουν ποτέ τον δρόμο τους για το Slow Ring.

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, αν επιθυμείτε ακόμα να δοκιμάσετε το βελτιωμένο build, χωρίς να περιμένετε την επίσημη κυκλοφορία του μπορείτε να κατεβάσετε το ISO που σας ενδιαφέρει από τα παρακάτω links.

To πιο ενδιαφέρον σε αυτό το build, από τις εμφανισιακές και λειτουργικές επιδιορθώσεις που φέρνει, είναι ότι η εταιρεία από το  Redmond επιδιόρθωσε επιτέλους την ενεργοποίηση του λειτουργικού. Έτσι δεν θα συναντήσετε προβλήματα που παρουσιαζόταν και δεν άφηναν το λειτουργικό να ενεργοποιηθεί, φτάνει να έχετε ένα νόμιμο ενεργοποίησης από το παλαιότερο λειτουργικό σας (Windows 7, 8, ή 8.1)

Κατεβάστε το ISO που σας ενδιαφέρει και προχωρήστε με δική σας ευθύνη (To iGuRu.gr δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη):

Windows 10 build 10565 x64
Windows 10 build 10565 x86

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).