Η AVAST αναγγέλλει antivirus για το Windows 10 Mobile

Τα Windows 10 Mobile αναμένονται να κάνουν το ντεμπούτο τους σε περίπου 45 ημέρες. Και ενώ όλοι οι Windows χρήστες περιμένουν να το δοκιμάσουν, διάφοροι προγραμματιστές λογισμικού, όπως η Avast, αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ενδιαφέρον του δηλώνουν την πρόθεσή τους να εργαστούν πάνω στην νέα πλατφόρμα.

avast

Η Avast , δημιουργός ενός από τα πιο δημοφιλή δωρεάν προτα στην αγορά, έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αναπτύξει μια εφαρμογή ασφαλείας για τα Windows Mobile 10 που υποτίθεται θα μπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε συσκευή τροφοδοτείται από το επερχόμενο .

Λίγες λεπτομέρειες είναι γνωστές μέχρι στιγμής σχετικά με την επικείμενη εφαρμογή, αλλά σε μια συνέντευξη στο Tecmundo, ο Κος Ondrej Vlcek, Chief Operations της Αvast, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στα σκαριά μια εφαρμογή ειδικά αναπτυγμένη για τα Windows 10 Mobile και προοπτική να δοθεί στο κόσμο στις αρχές του 2016. Δεν δεσμεύτηκαν με συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά λογικά η εφαρμογή θα πρέπει να εμφανιστεί λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο του λειτουργικού συστήματος.

Ο κύριος σκοπός της επικείμενης εφαρμογής της Αvast θα είναι να εμποδίσει τις κακόβουλες εφαρμογές που ήδη υπάρχουν ή που θα δημοσιευθούν στο Store των Windows και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την δημοτικότητα του νέου λειτουργικού.

Θυμηθείτε ότι με την των Windows 8 και Windows Phone, υπήρχαν πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν πλαστά τα ονόματα άλλων δημοφιλών προγραμμάτων και ήταν διαθέσιμα με μικρές τιμές της τάξης των $1 ή $2. Και όσο για την Microsoft, χρειάστηκε πάρα πολύ χρόνο για να αναλάβει δράση και να τα αφαιρέσει από το store.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).