Η Google προσφέρει δωρεάν λογισμικό σε όσους εγκαταλείψουν το Microsoft Office

Ο αγώνας μεταξύ της Microsoft και της συνεχίζεται, αυτή τη φορά με μια κίνηση της τελευταίας, με την οποία προσπαθεί να προσηλυτίσει περισσότερους πελάτες που αναζητούν μια πιο προσιτή σουίτα παραγωγικότητας.

googleforwork

Η Microsoft έχει διαφημίσει ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια και μέχρι σήμερα το Office 365, και έχει κερδίσει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς στην online επεξεργασία εγγράφων. Η Google από την άλλη θέλει να εισέλθει στο παιχνίδι και πραγματοποιεί δυναμικές κινήσεις εμπορικής πολιτικής, στοχεύοντας τους υπάρχοντες πελάτες της Microsoft με ειδικές προσφορές.

Το SFGate αναφέρει ότι μια νέα διαφημιστική εκστρατεία της Gοοgle που αφορά τα έγγραφα προσφέρει στις εταιρείες και στις κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν σήμερα το Office 365 την ευκαιρία να μεταφερθούν σε αυτήν χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ μέχρι να λήξη η εγγραφή τους στη Microsoft.

Δηλαδή, αν η σας έχει συμβόλαιο για τη Microsoft Office για δύο ακόμα χρόνια, τότε μπορείτε να μετακινηθείτε στο Gοοgle for Work χωρίς να πληρώσετε τίποτα για τους επόμενους 24 μήνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαπραγματευτείτε ειδικές προσφορές που η Gοοgle σχεδιάζει να έχει, κρατώντας τουλάχιστον στην ίδια με το Office 365 της Microsoft.

Προς το παρόν, νέα προσφορά της Gοοgle περιορίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα έχει έξι μήνες, αλλά σύμφωνα με την προαναφερθείσα πηγή, η εταιρεία σχεδιάζει να το φέρει και σε άλλες κατά τις προσεχείς εβδομάδες.

Έχετε υπόψην πάντως ότι αν η εταιρεία σας (ή ο οργανισμός σας) έχει περισσότερους από 3.000 χρήστες, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε της παραπάνω προσφοράς (προφανώς δεν συμφέρει την Gοοgle) αλλά ακόμα και έτσι, σίγουρα μπορείτε με τόσους ομαδικούς χρήστες να κάνετε ένα καλό deal μαζί της αφού εκτιμάται ότι η Gοοgle θα μειώσει τα έξοδα σας κατά $ 360.000 (320.000 ευρώ) ανά έτος στην περίπτωση που μία εταιρεία με 3.000 εργαζόμενους μεταβεί από το Office 365 στις δικές της .

Προφανώς, η Microsoft δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια σε όλη αυτή την επιθετική πολιτική της Gοοgle και έτσι αναμένουμε να δούμε σύντομα μια αντιπροσφορά από αυτήν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).