Huawei Mate 8 έρχεται η ισχυρότερη συσκευή της αγοράς

Πολλοί από εσάς έχετε ακούσει ότι η Huawei ετοιμάζεται για την κυκλοφορία άλλης μια high-end συσκευής. Το Huawei Mate 8 σύμφωνα με τις φήμες αναμένεται να είναι αρκετά εντυπωσιακό, και θα εμφανιστεί σε ένα με δύο μήνες, σαν η πιο ισχυρή συσκευή της αγοράς.Huawei Mate 8

Σύμφωνα με μια νέα δημοσίευση από το XiaomiToday, το Mate 8 θα είναι εξοπλισμένο με το Kirin 950 chipset της Huawei που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την HiSilicon.

Φαίνεται ότι το chipset της Huawei θα συμπεριλαμβάνει ένα μόντεμ Cat 10 LTE, καθώς και ένα ισχυρό επεξεργαστή octa-core που θα πρέπει να είναι καλύτερος σε απόδοση από τους 7420 και Qualcomm Snapdragon 810 της .

Το Kirin 950 chipset έχει αναπτυχθεί με την τεχνολογία 16nm FinFET και ο octa-core θα διαθέτει αρχιτεκτονική ARM big.LITTLE με ένα 2.4GHz quad-core Cortex-A72 ή ένα 2GHz quad-core Cortex-A53

Επιπλέον, ο ισχυρός octa-core επεξεργαστής στο εσωτερικό του Huawei Mate 8 θα έχει μια εντυπωσιακή ARM μονάδα επεξεργασίας γραφικών Mali-T880, με ένα i7-συνεπεξεργαστή και ένα Tensilica Hi-Fi 4 ανεξάρτητο chip ήχου.

Η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει όχι μία, αλλά δύο εκδόσεις του Mate 8, με το RAM που θα ενσωματώσει: 3GB RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης, καθώς και μια με 4GB RAM και 64GB χώρο αποθήκευσης.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει, επίσης, το μοντέλο 3GB θα κοστίσει περίπου 520 δολάρια, ενώ η παραλλαγή του στα 4GB θα είναι διαθέσιμη για 610 δολάρια. Να θυμάστε, όμως, ότι οι τιμές αυτές θα είναι διαθέσιμες μόνο για την κινεζική αγορά. Έτσι μάλλον οι συσκευές θα είναι λίγο πιο ακριβές στις διεθνείς αγορές.

Το Huawei Mate 8 θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη 6-ιντσών Quad HD (2560×1440 pixel). Το smartphone αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).