Το Twitter σύντομα θα γεμίσει το Moments με διαφημίσεις

Το περιμένει να κερδίσει από το χαρακτηριστικό Moments που μετράει ζωή μόλις δύο εβδομάδων και που θα εμφανίσει την πρώτη αυτό το Σαββατοκύριακο.

moments

Οι θα μπορούν να πάρουν το δικό τους Moments για 24 ώρες, όπου θα μπορούν να δημοσιεύουν και να διαχειρίζονται το περιεχόμενό του (συμπεριλαμβανομένων εικόνων και βίντεο), κατά το δοκούν. Ο πρώτος αναμένεται να είναι μία κοινοπραξία της MGM, της Warner Bros και της New Line Cinema, οι οποίες συνενώνονται με σκοπό να προωθήσουν την ταινία Creed (Σύμβολο της Πίστεως), που είναι μία ακόμη ταινία με τον Stalone στο ρόλο του Rocky Balboa και όχι ένα ντοκιμαντέρ για μία χριστιανική ροκ μπάντα !!.

Φυσικά αυτή η απόφαση χρεώνεται στο CEO του Twitter Κον και είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να κάνει το Twitter πιο κερδοφόρο. Ο κ. Dorsey έγινε επίσης πρωτοσέλιδο την Πέμπτη το βράδυ, όταν ανακοίνωσε πως θα μοιράσει προσωπικές μετοχές του Twitter αξίας $ 200 εκατομμυρίων στους εργαζομένους της εταιρείας του, ενδεχομένως για να μαλακώσει το χτύπημα της απόλυσης 8% του εργατικού δυναμικού του Twitter.

Επίσης, ο κ. Matt Derella, Αντιπρόεδρος του τμήματος εσόδων του Twitter στη Βόρεια Αμερική, δήλωσε στο Bloomberg Business ότι το Twitter σχεδιάζει να έχει ένα διαφημιστικό Mοment κάθε μέρα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).