Δείτε το teaser από το πρώτο drone της GoPro

Πριν λίγους μήνες η GoPro είχε ανακοινώσει ότι θα ξεκινούσε το δικό της drone με κάμερα γύρω στο πρώτο εξάμηνο του 2016. Και ενώ υπήρχαν ελάχιστες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές, τα και τον σχεδιασμό του quadcopter, η GoPro δημοσίευσε προχθές ένα video για να δείξει τι ποιότητα του μηχανήματός της.

stable gopro

Το “γράφτηκε με ένα υπό ανάπτυξη πρότυπο quadcopter και ένα σύστημα σταθεροποίησης ” αναφέρει στα σχόλια του βίντεο η GoPro. “Δεν υπάρχει σταθεροποίηση στο στούντιο, αυτό είναι ένα παράδειγμα της απίστευτης ποιότητας εικόνας που είναι ήδη σε θέση να συλλάβει αυτό το σε προχωρημένο στάδιο πρωτότυπο”.

Από την περιγραφή του 1440p βίντεο, βλέπουμε ότι το βίντεο είχε καταγραφεί με μια κάμερα GοPro HERO4 που είχε τοποθετηθεί στο drone. Το drone φαίνεται να κάνει αρκετά καλή στην διατήρηση της σταθερής κάμερας που πετά στον αέρα.

Η απελευθέρωση αυτού του βίντεο συμπίπτει με την ανακοίνωση τριμήνου της GοPro, η οποία απογοήτευσε τους επενδυτές. Τα διεθνής έσοδα τριπλασιάστηκαν, αλλά οι πωλήσεις στην Αμερική μειώθηκαν κατά 7%. Και τα έσοδα και τα καθαρά κέρδη έχασαν τις προσδοκίες ($400M έναντι $433.6M και 13 σεντς ανά μετοχή, έναντι 29 σεντς), στέλνοντας σε κατακόρυφη πτώση τιμών τις μετοχές σε ποσοστό περισσότερο από 16%.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).