Microsoft: πιο εύκολη η ενεργοποίηση των πειρατικών Windows 10

Μετά τη δωρεάν διάθεση των Windows 10 στους χρήστες που τρέχουν αυθεντικά Windows 7, 8 και 8.1, η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ένα πειραματικό πρόγραμμα με στόχο τους “πελάτες” της που χρησιμοποιούν πειρατικά αντίτυπα. windows 10 piracy

Ο Terry της Microsoft επιβεβαίωσε σήμερα ότι το πείραμα θα ξεκινήσει σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αν έχει επιτυχία, θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Χρησιμοποιείτε Windows 10 και δεν μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε, ή κάποια πειρατική προηγούμενη έκδοση των Windows που είναι επιλέξιμη για δωρεάν αναβάθμιση αν θα ήταν legit, μην χαίρεστε… δεν θα πάρετε κάποια άδεια χρήσης των Windows 10 δωρεάν.

Η Microsoft απλά ανακοίνωσε ότι θα γίνει ευκολότερο για εκείνους που τρέχουν μη γνήσια Windows 8.1 ή Windows 7 να αναβαθμίσουν σε Windοws 10.

“Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μάθαμε από την αναβάθμιση είναι οι δημιουργικές προσπάθειες που κάνουν οι πελάτες μας με μη γνήσια Windows, να αναβαθμίσουν σε Windows 7 και Windows 8.1”

δήλωσε ο Myerson.

Έτσι η Microsoft θα ξεκινήσει το πείραμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η εταιρεία θα προσφέρει “μια ευκαιρία του Get Genuine με ένα κλικ δια μέσω του Windows Store.”

Όσο για εσάς που δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμα τα Windows 10 η Microsoft κυκλοφόρησε αθροιστικές σήμερα. Η μία από αυτές προσθέτει έναν ευκολότερο τρόπο ενεργοποίησης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).