Το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο μόνο για emoji

Ήταν μόνο θέμα χρόνου. η εταιρεία EmojiWorks με έδρα το Όστιν Αμερικής, έχει φτιάξει ένα φυσικό που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανοίξετε μία ξεχωριστή εφαρμογή ή ένα παράθυρο.

emoji keyb

Φυσικά, υπήρξαν και άλλες ανάλογες προσπάθειες, όπως ένα αντίστοιχο πληκτρολόγιο για Mac που προσπάθησε να μαζέψει χρήματα τον Αύγουστο,  μέσω του Kickstarter.

Αλλά αυτό είναι το πρώτο φυσικό πληκτρολόγιο που υπήρξε ποτέ και δεν είναι που έχει απλά επιπλέον επάνω του κάποια emoji.

Φυσικά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό πληκτρολόγιο αφού αν και ως δεύτερη επιλογή προφέρει και την Αγγλική αριθμογραμματοσειρά, αλλά επαναλαμβάνουμε το επίκεντρό του είναι σε μεγάλο βαθμό τα emοjis. Κάθε πλήκτρο περιέχει μέχρι και τρία Emοjis, τα οποία ενεργοποιούνται πατώντας ένα από τα κουμπιά «Emοji» στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου.

Δείτε το σχετικό παρακάτω:
https://www.youtube.com/watch?v=Hvm3B6kXPK0

Η EmοjiWorks υποστηρίζει ότι το πληκτρολόγιο αυτό θα επιταχύνει τον χρόνο πληκτρολόγησης emοji έως και 10 φορές. Το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο μέσω Bluetooth και είναι συμβατό με όλα τα Mac, iOS και tablet, laptop και desktop υπολογιστές.

Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει τρία ξεχωριστά πληκτρολόγια ανάλογα με το πόσο πολύ χρησιμοποιείτε στην γραφή σας τα emοji. Η βασική διαθέτει μόλις 47 emοji, το πληκτρολόγιο Plus  το αξιοσέβαστο νούμερο των 94 και φυσικά, η έκδοση Pro έρχεται με το  επιβλητικό νούμερο των 120 emοji.

Σύμφωνα με Swyft Media, το 74 τοις εκατό των ανθρώπων στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν τακτικά τα stickers, emoticons ή Emοjis στην online επικοινωνία τους, στέλνοντας ένα μέσο όρο 96 Emοjis ή stickers ανά ημέρα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).