Το Windows 10 Threshold 2 κυκλοφόρησε στο Slow Ring

Σε χθεσινή δημοσίευση αναφέραμε ότι η Microsoft ετοιμάζεται να διαθέσει το νέο Windows 10 Threshold 2, μέσω του Windows Update. Η τελικά προτίμησε να καθυστερήσει λίγο την παράδοση για καλύτερα αποτελέσματα, αλλά οι πηγές αναφέρουν ότι η κυκλοφορία δεν θα αργήσει.Windows 10 Threshold 2

Ζωντανή απόδειξη είναι το γεγονός ότι το Windows 10 build 10586, το οποίο είναι στην πραγματικότητα το επερχόμενο Windows 10 Threshold 2, μόλις κυκλοφόρησε για τους χρήστες του Slow Ring του προτος Windows Insider.

Συνήθως, από αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, τα αποστέλλονται στο Slow Ring όταν η Microsoft τα θεωρεί πολύ σταθερά και αξιόπιστα, και μόνο αφού διορθωθεί η πλειονότητα των σφαλμάτων που ανακαλύφθηκαν από τους χρήστες του Fast Ring. To γεγονός θα μπορούσε να είναι μια επιβεβαίωση ότι το Windows 10 Threshold 2 είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

Στο παρελθόν, κάθε φορά που η Microsoft προώθησε κάποιο ένα νέο build του Windows 10 build στο Slow Ring, μετά από λίγο διέθεσε και τα ISO, που επιτρέπουν μια καθαρή εγκατάσταση σε όλα τα ματα.

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, ο Gabe Aul, επικεφαλής του προγράμματος των Windows Insider, δήλωσε ότι τα νέα ISO θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα, πιθανότατα όταν η Microsoft διαθέσει τη νέα ενημερωμένη έκδοση.

Φυσικά, τα ISO θα κυκλοφορήσουν μέχρι το απόγευμα, από ανεπίσημες πηγές (ως συνήθως).

Εν τω μεταξύ, οι φήμες συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η Microsoft θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το Windows 10 Threshold 2 κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν πολλοί που δήλωναν ότι η 10η Νοέμβριου είναι η πιθανότερη ημερομηνία κατά την οποία μπορεί να δούμε την ενημέρωση.

Ωστόσο, άλλοι υποστηρίζουν ότι η Microsoft θα περιμένει λίγες ακόμη μέρες, χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά αφου δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).