Facebook Notify νέα εφαρμογή ειδήσεων

Το Facebook μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για κινητά που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Apple (iOS). H εφαρμογή ονομάζεται Facebook Notify και υπόσχεται να παραδίδει άμεσα ειδοποιήσεις “για τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς, από την πηγή που αγαπάτε, όλα σε ένα μέρος.”Notify - Blog Post Header

Έτσι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο smartphone σας από τις πηγές που σας αρέσουν περισσότερο και τις κατηγορίες που επιθυμείτε.

Για παράδειγμα, θα μπορείτε να έχετε άμεσα τα αποτελέσματα ξένων αθλητικών αγώνων από το Fox , ή την καθημερινή πρόγνωση του καιρού από το Weather .

Οι ειδοποιήσεις για ειδήσεις, με τα Breaking News του CNN και τα Top Stories του Fox News θα σας παρέχουν άμεση ενημέρωση την στιγμή που ανακοινώνεται για πρώτη φορά το γεγονός.

Η νέα εφαρμογή για όσους δεν κατάλαβαν, είναι μια προσπάθεια του Facebook, να εισβάλει στον χώρο των media, με τον τρόπο που το κατάφερε το Twitter.
Είναι γνωστό ότι από το Twitter, κυκλοφορούν τα νέα άμεσα την στιγμή που συμβαίνουν.

Η εφαρμογή ειδήσεων του Facebook, φέρεται να είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, καθώς είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και θα παρέχει ειδοποιήσεις μόνο από τα λίγα ειδησεογραφικά πρακτορεία που συνεργάζεται αυτή τη στιγμή. Πηγές όμως αναφέρουν ότι η εφαρμογή θα παρέχει ειδοποιήσεις και βάση του προφίλ σας στο Facebook.

Όλες οι κοινοποιήσεις θα παραδίδονται απευθείας στην οθόνη κλειδώματος, και έτσι μια γρήγορη ματιά θα επιτρέπει να γνωρίζετε τι συμβαίνει.

Όπως καταλάβατε, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, δεν θέλει να ξεκολλάμε τα μάτια μας από το

Όσο για τη νέα εφαρμογή, σύμφωνα με το Facebook, το Notify για iOS είναι διαθέσιμη από σήμερα, μόνο στις ΗΠΑ. Η εταιρεία δεν ανέφερε αν θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, ή αν κυκλοφορήσει σύντομα μια έκδοση για συσκευές Android.

https://vimeo.com/145106138

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).