Στο Volume Licensing Center τα ISO του Windows 10 Enterprise Threshold

Η Microsoft ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των ISO του Windows 10 Threshold 2 για τους εταιρικούς πελάτες της. Η πλήρης ονομασία του λειτουργικού για επιχειρήσεις είναι Windows 10 Enterprise Threshold 2.

Όπως αναφέρει το WindowsITPro, οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Volume Licensing Center μπορούν να κατεβάσουν τα ISO που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και να βιώσουν όλες τις νέες δυνατότητες της ενημερωμένης έκδοσης.iso

Σε μια δημοσίευσή μας την περασμένη εβδομάδα, αναφέραμε ότι ο Terry Myerson, επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, εξήγησε ότι τα Windows 10 Threshold 2 σηματοδοτούν “την αναγέννηση των εταιρικών PC” καθώς δεν υποστηρίζουν μόνο την παλαιότερη τεχνολογία, αλλά και νέες.

Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά του Windows 10 Enterprise

Το Windows Update for Business παρέχει στους IT τον έλεγχο στην ανάπτυξη του προϊόντος εντός των επιχειρήσεών τους, διασφαλίζοντας παράλληλα οι συσκευές τους θα διατηρούνται ενημερωμένες, με μειωμένο κόστος ς. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υπηρεσίας περιλαμβάνουν τη συγκρότηση ομάδων συσκευών με κλιμακωτές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις με γρήγορο δίκτυο.
Το Windows Store for Business από την άλλη, παρέχει στους IT έναν ευέλικτο τρόπο ανεύρεσης, απόκτησης, διαχείρισης και διανομής, όλως των εφαρμογών που χρειάζονται για τις συσκευές της εταιρείας, που χρησιμοποιούν Windows 10.

Τα επικαιροποιημένα προγράμματα επεκτείνονται και στη διαχείριση συσκευών και φέρνουν δύο νέες δυνατότητες σχεδιασμένες για να ενδυναμώσουν τα αποτελέσματα και την ασφάλεια σε όλους όσους χρησιμοποιούν πολλαπλές συσκευές για να κάνουν τη δουλειά τους:

Mobile Device Management ή Διαχείριση συσκευών, παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του Enterprise Mobility που μπορεί να διαχειριστεί όλη την οικογένεια των συσκευών με Windows, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets, τηλέφωνα, και ΙΟΤ. Τα Windows 10 είναι η μόνη πλατφόρμα που μπορεί να διαχειριστεί σενάρια BYOD με ασφάλεια και σιγουριά.

Azure Active Join, που επιτρέπει στους IT να διατηρήσουν έναν κατάλογο, που παρέχει ανά όνομα χρήστη περιφερειακές ασφαλείας των Windows και των δεδομένων που υπάρχουν σε συσκευές με Windows 10.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).