Anonymous: εκπαιδεύουν αρχάριους για επιθέσεις στο ISIS

Με μια χθεσινή δημοσίευση μας, αναφέραμε την απόφαση των να κηρύξουν ολοκληρωτικό πόλεμο στο ισλαμικό κράτος, καθώς και το ότι είχαν ήδη διαρρεύσει τα πρώτα 5.500 ονόματα και άλλες πληροφορίες ύποπτων εξτρεμιστών.anonymous

Αν το μέλλον ακολουθήσει το παρελθόν, οι Anonymous θα προσπαθήσουν αναμφίβολα να κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο μέσα από μια σειρά συντονισμένων επιθέσεων στις ιστοσελίδες του ISIS, και να κάνουν doxxing στην ηγεσία της, εντοπίζοντας λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιούνται για την πρόσληψη και γενικά τον προσηλυτισμό νέων μελών, προσπαθώντας να εμποδίσουν και να επιβραδύνουν την εξάπλωση και την επικοινωνία των μελών του.isis anon

Οι Anonymous φέρεται επίσης να εκπαιδεύουν την επόμενη γενιά χακτιβιστών καλώντας το πλήθος να συμμετάσχει.

Αυτή τη στιγμή διανέμονται τρεις νέοι οδηγοί από ένα κανάλι IRC που χρησιμοποιείται από τους Anonymous για την ανταλλαγή πληροφοριών για το #OpParis:

Ο οδηγός “NoobGuide” για όποιον θέλει να εμπλακεί, αλλά δεν έχει γνώσεις hacking,
Ο οδηγός «Reporter» που αναφέρει λεπτομερώς πως γίνεται η εγκατάσταση ενός bot Twitter για την αποκάλυψη λογαριασμών του IS,
και ο οδηγός “Searcher” που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους χακτιβιστές να αποκαλύψουν ιστοσελίδες των εξτρεμιστών.

“Υπάρχει αρκετή για να σας κρατήσει απασχολημένους, δήλωσε το μέλος των Anonymous που δημοσίευσε τους οδηγούς στο IRC.

“Εάν θέλετε να υποβάλετε οτιδήποτε, τοποθετήστε τα ευρήματά σας στην .com, μοιραστείτε τον σύνδεσμο με κάποιον από τους διαχειριστές του καναλιού και θα μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε στη συνέχεια.”

Μια γρήγορη των οδηγών από το TNW, αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διενέργειας επιθέσεων DDoS αλλά και man-in-the-middle (MITM). Στους οδηγούς υπάρχουν και σύνδεσμοι που οδηγούν στα εργαλεία που διευκολύνουν αυτές τις επιθέσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η πειρατεία πάντα έχει θύματα, και οι Anonymous το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Επίσης όλοι γνωρίζουν ότι τα α με το ISIS δεν είναι ένα αστείο.

Δεν σας προτείνουμε να λάβετε μέρος σε αυτές τις δραστηριότητες, καθώς προάγουν τον φανατισμό. Αναφέρουμε απλώς την είδηση, ας μην γίνουμε και εμείς φανατικοί σαν αυτούς που κατακρίνουμε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).