H devolo συμμετέχει στο 17ο Infocom World

Η devolo, συμμετέχει και φέτος στο 17ο συνέδριο 2015, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου από τις 9.00-17.30 μ.μ, στο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του Powerline αλλά και τις λύσεις αυτοματοποίησης σπιτιού, devolo Home Control.devolo home control

Η devolο στην 17η Infocom World: Συνδέοντας ανθρώπους μεταξύ τους

Η devolo AG συμμετέχει και φέτος στο 17ο Infocom World – Digital reboot: Act and disrupt, παρουσιάζοντας το πλήρες χαρτοφυλάκιο των λύσεων dLAN® (direct Local Area Network), αλλά και τις λύσεις devolo Smart home control.

H τεχνολογία dLAN στην οποία βασίζονται οι λύσεις της devolo, αποσκοπεί στην απλή, γρήγορη και ασφαλή μετάδοση δεδομένων μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος. Πολυάριθμες πρωτιές και διακρίσεις σε συγκριτικά τεστ στον ειδικό τύπο καθώς και πάνω από 25 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN® που έχουν ήδη διατεθεί παγκοσμίως αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις των λύσεων devolo.

Ασύρματο δίκτυο παντού – εύκολα και οικονομικά!

Τα προϊόντα devolο διακρίνονται για την ευκολία χρήσης τους, είναι ευέλικτα και προσαρμόσιμα στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη, ενώ είναι και οικονομικά. Η εγκατάσταση και λειτουργία τους δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά, δημιουργώντας στη στιγμή ένα οικιακό δίκτυο, είτε ασύρματα, είτε μέσω καλωδίου LAN.

Οι υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων αλλά και η σταθερότητα μετάδοσης των προσαρμογέων devolo βασίζονται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η ίδια η devolο, όπως η range+, η οποία χρησιμοποιεί εκτός από την φάση και τον ουδέτερο και τη γείωση για τη μεταφορά δεδομένων, εξασφαλίζοντας υπεροχή έναντι των συμβατικών προσαμογέων της αγοράς, τόσο σε κάλυψη και σταθερότητα όσο και σε επιδόσεις.

Από την άλλη η τεχνολογία devolo WiFi Move φέρνει απεριόριστη διαδικτυακή ελευθερία σε κάθε χώρο, αφού καθιστά δυνατή τη λειτουργία πολλαπλών σημείων πρόσβασης WLAN σε όλο το σπίτι. Συσκευές όπως smartphones, tablets ή notebooks συνδέονται αυτόματα στον επόμενο ισχυρό πομπό και όλοι απολαμβάνουν ισχυρό ασύρματο ενώ αξιοποιούν στο έπακρο όλες τις των συσκευών τους.

Η devolo κάνει το σπίτι μας …έξυπνο

Πόσες φορές δεν φύγαμε από το σπίτι ξεχνώντας να κλείσουμε τα φώτα. Το πρωί ξυπνώντας δεν θα ήταν τέλεια να έχουμε βρούμε έτοιμο τον καφέ στην καφετιέρα μας; Επιστρέφοντας από τη δουλειά χειμώνα, να μας περιμένει ένα ζεστό σπίτι; Να μας ενημερώνει ένα μήνυμα στο κινητό μας ότι το πλυντήριο έχει πλημμυρίσει, ή ότι κάπου εντοπίστηκε καπνός; Όλα αυτά ίσως σας ακούγονται σενάρια βγαλμένα από το μέλλον, αλλά η devolο τα έχει ήδη έτοιμα.

Η ολοκληρωμένη λύση devolo Home Control, που περιλαμβάνει αισθητήρες, έξυπνους διακόπτες, ανιχνευτές κίνησης, καπνού και νερού, αποτελούν μερικά μόνο από τα εξαρτήματα που περιλαμβάνει η λύση έξυπνου σπιτιού της devolο και η οποία θα παρουσιαστή και με ειδικά σχεδιασμένο κατά τη διάρκεια του Infocom World.

To Workshop για τις λύσεις devolο Home Control , είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΦΛΩΡΙΝΑ, μεταξύ 10.00-11.45 πμ. Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα (λόγω περιορισμένων θέσεων) τη συμμετοχή τους στο http://www.info-com.gr/17th-infocom-world-2015/workshops/devolο-parousiasi-tou-home-control/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).