Νέα πλατφόρμα από την WordPress που ξεπερνάει τον εαυτό της

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της WordPress.com που τροφοδοτεί το 25 τοις εκατό των ιστοσελίδων όλου του ανακοίνωσε το open sourcing του της εταιρείας και των API endpoints.wordpress

Ο Matt Mullenweg, Διευθύνων Σύμβουλος του WordPress.com ανακοίνωσε τα νέα στο blog του περιγράφοντας το project, με την κωδική ονομασία Calypso. Το συγκεκριμένο project είναι το εργασίας 20 μηνών από 127 τεχνικούς και σχεδιαστές.

Αποκαλύπτοντας τη νέα, καθαρή JavaScript πλατφόρμα που χρησιμοποιεί libraries όπως το Node και το React για να προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρια πλοήγησης στο Web, ο Mullenweg παραδέχτηκε ότι ήταν το που λείπει στο WοrdPress που πλέον είναι σε θέση να “ξεπεράσει τον εαυτό της.”

Το νέο back-end interface του WοrdPress.com φαίνεται να μοιάζει πολύ με το , με νέες “αποκαλύψεις” και “συνιστώμενες” δημοσιεύσεις. Η εταιρεία φαίνεται να έχει δρομολογήσει επίσης μια αυτόνομη εφαρμογή για Mac για να βοηθήσει ενδιαφερόμενους με υπολογιστές της Apple να ξεκινήσουν πιο γρήγορα με το νέο WοrdPress.

Όσον αφορά το WοrdPress.org που πολλοί χρησιμοποιούν για να τροφοδοτήσουν τις ιστοσελίδες τους, οι αλλαγές θα χρειαστούν χρόνο να εμφανιστούν, καθώς το νέο προϊόν δεν είναι ακόμα συμβατό με τα WοrdPress.org sites αυτή τη στιγμή.

http://ma.tt/2015/11/dance-to-calypso/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).