Μετατρέψτε τις σκέψεις σας σε 3D εικόνες με το WordsEye

Το WordsEye είναι μια εφαρμογή για Web και κινητά τηλέφωνα που μπορεί να μετατρέψει το γραπτό κείμενο σας σε μία 3D εικόνα.

WordsEye

Ο κατασκευαστής του WordsEye αναφέρει ότι η ιδέα προήλθε από το γεγονός ότι οι 3D καλλιτέχνες μπορούν να κάνουν σχεδόν ό,τι φαντάζονται, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, όπως εμείς, δεν έχουμε αυτές τις δυνατότητες.

Το WordsEye κάνει ακριβώς αυτή την . Σας παρέχει τη δυνατότητα να μη έχετε ανάγκη κάποιον καλλιτέχνη και να σχεδιάσετε 3D εικόνες μέσω επεξ της φυσικής γλώσσας. Δεν έχετε παρά να περιγράψετε τι θέλετε να δείχνει η εικόνα και το πρόγραμμα θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

https://www.youtube.com/watch?v=2qtQzz7jLn8

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε φανταστικά σκίτσα για οποιαδήποτε χρήση ή απλά να το χρησιμοποιήσετε ως ένα διασκεδαστικό εργαλείο για να μοιραστείτε φωτογραφίες της φαντασίας σας με τους φίλους σας.

Ό,τι και να φτιάξετε, το WordsEye μπορεί να το αποθηκεύσει σε γκαλερί και από εκεί να το μοιραστείτε στα social media. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα από τις εικόνες που έχουν γίνει με τη χρήση της εφαρμογής:

25296“Σκυλιά στο αυγό» – Mitch

26700“Outerspace Zoo” – Boneybird

Αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε επίσης να έχει μία πρακτική χρήση στον τομέα της εκπαίδευσης. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη διδασκαλία των νέων γλωσσών ή γενικότερα στην παιδεία.

Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από αυτή την εφαρμογή λειτουργεί με την επισήμανσή του λόγου και την ανάλυση του πλαισίου των λέξεων που χρησιμοποιούνται. Στατιστική ανάλυσης χρησιμοποιείται για να φέρει τις προτάσεις σε μια μορφή που ο υπολογιστής κατανοεί και χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει την εικόνα 3D.

Φυσικά, προκειμένου να λειτουργεί απρόσκοπτα, το WordsEye χρειάζεται για να στεγάσει μια τεράστια βάση των λέξεων και των αντικειμένων. Για να εμπλουτιστεί αυτή η βάση δεδομένων, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τις δικές τους προτάσεις.

Μπορείτε να αποκτήσετε στην κλειστή beta έκδοση μέσα από την ιστοσελίδα WordsEye και να παίξετε αμέσως με την εφαρμογή. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και μια εφαρμογή Web, καθώς και μια εφαρμογή για iOS και Android.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).