Samsung Internet for Gear VR o 1os browser εικονικής πραγματικότητας

Μια νέα πλατφόρμα χωρίς συναφές περιεχόμενο δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι το συναρπαστικό, όμως αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια της Samsung να κυκλοφορήσει τον πρώτο Web browser για το Gear VR. Ναι μιλάμε για το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης εικονικής πραγματικότητας.Samsung Internet for Gear VR 1

Η νέος browser ονομάζεται ‘Samsung Internet for Gear VR' και θα σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε ιστοσελίδες χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το συσκευή σας. Internet for Gear VR

 

Μια ακόμα πιο χρήσιμη δυνατότητα που δίνει ο νέος browser, είναι ότι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο άμεσα από ιστοσελίδες χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε τη συσκευή σας.

Αν και είναι το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης εικονικής πραγματικότητας που κυκλοφορεί, φαίνεται να είναι εφοδιασμένο με πολύ πρακτικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση φωνής για την είσοδος στην εφαρμογή, ή ένα οθόνης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μέσα από τη συσκευή σας, μόνο με τα μάτια, κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά του μενού.

Η εφαρμογή επιτρέπει την εισαγωγή σελιδοδεικτών από άλλα προγράμματα περιήγησης.

Η beta της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη για λήψη από αύριο. Θα μπορείτε να τη βρείτε μέσω του Oculus Store. Η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο για το τελευταίο τηλέφωνο της Κορεάτικης ς καθώς και για το Note 4.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).