To Huawei P8 lite ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια αποστολές

Η Huawei ανακοίνωσε το νέο της ρεκόρ, που αφορά στην περισσοτέρων από 10 εκατομμύρια smartphones Huawei P8 lite, σε μόλις 9 μήνες από την κυκλοφορία του στην ευρωπαϊκή αγορά. Συνολικά, η σειρά smartphones  Huawei P8 –παγκοσμίως- έχει ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια πωλήσεις.Huawei P8 lite

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για τη Huawei, καθώς η εταιρεία άγγιξε νέο ορόσημο, ξεπερνώντας τις 12 εκατομμύρια αποστολές τον Ιανουάριο- 93% αύξηση σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2015. Ο φετινός Ιανουάριος ήταν ο τέταρτος μήνας στη σειρά που η Huawei απέστειλε περισσότερα από 10 εκατομμύρια smartphones. Δεδομένης της αύξησης της αναγνωρισιμότητας της Huawei αλλά και της διαρκούς παγκόσμιας ανάπτυξης, το ενδιαφέρον των καταναλωτών για συσκευές  Huawei μεγαλώνει συνεχώς, με σημαντικούς ρυθμούς.

Η επιτυχία αυτή ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμικότητα του 2015, κατά τη του οποίου η Huawei απέστειλε περισσότερα από 108 εκατομμύρια smartphones (αύξηση της τάξεως του 44% σε σχέση με το προηγούμενο έτος) και καθιερώνει την εταιρεία στα 3 κορυφαία smartphone brands διεθνώς.

P8 lite – Παγκόσμια Τάση Αποστολών, ανά μήνα.

Το Huawei P8 lite είναι το πρώτο smartphone της Huawei που πέτυχε περισσότερες πωλήσεις στις διεθνείς αγορές από ό,τι στην Κίνα. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί, αφενός, την επανάσταση στη στρατηγική της εταιρείας για παγκοσμιοποίηση, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει στην πράξη την αποτελεσματικότητα της παγκόσμιας δομής αγοράς της Huawei.

Το Huawei P8 lite είναι μια όμορφη συσκευή με άρτια , που υιοθετεί τον στιλάτο σχεδιασμό της σειράς Huawei P (Platinum). Οι contrast αποχρώσεις, οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και η λεπτή και κομψή εμφάνιση προσδίδουν στη συσκευή μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.  Το P8 lite προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό τεχνικών χαρακτηριστικών και σε χαμηλό κόστος στους καταναλωτές, οι οποίοι συνεχώς τοποθετούν το τηλέφωνο ψηλά στις προτιμήσεις τους.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).