Microsoft: Συνεργασία με 74 εταιρείες για προεγκατεστημένες εφαρμογές στο Android

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα μια νέα εταιρική σχέση με την Acer που θα φέρει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της εταιρείας σε smartphones και tablet με .

Σύμφωνα με τη Microsoft, η Acer είναι η 74η συνεργάτιδα εταιρεία που έχει αποφασίσει ότι θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Office και άλλων εφαρμογών που αναπτύχθηκαν από το Redmond στις συσκευές Android που που κατασκευάζει.microsoft android

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι συνεργαζόμαστε με 74 κατασκευάστριες εταιρείες σε 25 χώρες, οι οποίες θα κάνουν τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Μicrosoft διαθέσιμες στα και τα κινητά τους τηλέφωνα Android,” δήλωσε ο Nick Parker, Corporate Vice President, στο τμήμα Original Equipment Manufacturer Division της Microsoft.

Τι σημαίνει αυτό;

Εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Word, Excel, , Skype, onedrive και Outlook, σύντομα θα έρχονται προεγκατεστημένα στις Android συσκευές των εταιρειών.

Η Μicrosoft ανέφερε επίσης μερικές από τις δημοφιλείς συσκευές Android που έρχονται ήδη με τις εφαρμογές της προεγκατεστημένες: LG G Pad 2, το Samsung Galaxy S6, και το Sony Z4.

Το Redmond φαίνεται να προσπαθεί πάρα πολύ για να διεισδύσει στην αγορά εφαρμογών του Android αλλά και του iOS, και όπως φαίνεται τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά.

Εκτός από τη διάθεση του Office και άλλων εφαρμογών όπως το Skype, το onedrive και το Outlook, η Microsoft διέθεσε επίσης πολλές εφαρμογές για Android και iOS που μπορούν να κατέβουν δωρεάν μέσω του Store και του Play, αντίστοιχα.

Παράλληλα, η εταιρεία προσπάθησε να βρει έναν τρόπο να πείσει τους προγραμματιστές να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους στην πλατφόρμα του Windows μέσω της χρήσης των διαφόρων εργαλείων, όπως το Project Astoria για το Android) και το Project Islandwood για το iOS. Το τελευταίο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).