Ubuntu 16.04 beta με Linux kernel 4.4.2 LTS αργότερα σήμερα

Η πρώτη έκδοση beta του επερχόμενου λειτουργικού Ubuntu 16.04 LTS (Xenial Xerus) θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες. Έτσι οι προγραμματιστές έχουν σταματήσει να προσθέτουν νέα , και εργάζονται για την αυτών που πρόσθεσαν στην νέα έκδοση. Ubuntu 16.04

Η επερχόμενη διανομή Ubuntu 16.04 LTS θα κυκλοφορήσει με ένα νέο πυρήνα (linux-4.4.0-7.22), ο οποίος βασίζεται προφανώς στον upstream 4.4.2 LTS (Long Term Support) που ανακοινώθηκε από τον Greg Kroah-Hartman στις 17 Φεβρουαρίου του 2016.

Έτσι το Ubuntu Kernel Team αναφέρει στο εβδομαδιαίο newsletter ότι τα πακέτα του πυρήνα του Ubuntu 16.04 LTS θα βασίζονται στο Linux Kernel 4.4.2, προτρέποντας όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την επερχόμενη beta και να αναφέρουν τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να συναντήσουν.

Να αναφέρουμε ότι εκτός από τον πυρήνα 4.4.2, το νέο Ubuntu 16.04 LTS (Xenial Xerus) έχει και πολλές άλλες σημαντικές , όπως την πιο πρόσφατη έκδοση της σουίτας γραφείου LibreOffice 5.1. Επίσης, η εφαρμογή GNOME Software είναι εγκατεστημένη από προεπιλογή.

Αναμένουμε λοιπόν το Ubuntu 1604 LTS θα είναι μια μεγάλη κυκλοφορία και θα έρθει με τα τελευταία πακέτα λογισμικού, όπως τον νέο Mozilla Firefox 45.0 και το Τhunderbird 45.0 που θα υποστηρίζει πλήρως το GTK3.

Το Xenial Xerus θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Απρίλη του 2016, αλλά μέχρι τότε, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δοκιμάσουν την έκδοση Beta.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).