1st Athens FinTech Forum: Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

1st Athens FinTech Forum: Το Startupbootcamp FinTech και το STARTUPPER.gr, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του πρώτου Forum για τον τομέα του FinTech στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. FinTech

To FinTech σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο “hot” τομείς στην παγκόσμια startup σκηνή, γεγονός που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις επενδύσεις που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια και μόνο το 2015 ξεπέρασαν τα 20 δισ. δολ. παρουσιάζοντας σε σχέση με το 2014 αύξηση μεγαλύτερη του 60%.

Στόχος του 1ου Athens Fin Tech Forum που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 είναι αναδείξει τη δυναμική του Fin Tech και να καθοδηγήσει το εγχώριο οικοσύστημα των startup εταιρειών προς τον συγκεκριμένο τομέα στον οποίο έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια σε παγκόσμια κλίμακα.

Μεταξύ άλλων, στο 1ο Athens Fin Tech Forum, θα αναλυθεί η κατάσταση στον τομέα του FinTech, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα μάθουμε πως το Fin Tech δουλεύει στα χρηματοοικονομικά κέντρα του Λονδίνου, της Σιγκαπούρης και της Νέας Υόρκης, θα δούμε την σχέση του τραπεζικού συστήματος με τον τομέα του FinTech, καθώς επίσης και τι έρχεται να αλλάξει η «επανάσταση» του Fin Tech.

Τέλος στο πλαίσιο του Athens Fin Tech Forum, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στην Ελλάδα οι του οποίου, αλλά και οι νικητές, θα παρουσιαστούν στο Forum

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).