Η Microsoft ετοιμάζει μεγάλη ενημέρωση της εφαρμογής Windows Maps

Όπως αναφέραμε χθες η εφαρμογή της Nokia, HERE Maps θα σταματήσει να διανέμεται από το Windows και Store. Έτσι οι χρήστες των πλατφορμών της Microsoft έχουν πολύ λίγες λύσεις, για κάποια αξιόπιστη εφαρμογή με χάρτες. bing maps Windows

Αυτό που έμεινε σαν μόνη επιλογή για τα Windows Phone και το λειτουργικό Windows 10 , είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή Windοws Maps, η οποία επίσης δεδομένα της εφαρμογής HERE Maps.

Όμως αμέσως μετά την ανακοίνωση για την απόσυρση της εφαρμογής HERE Maps από το Windows Store, ένα στέλεχος της Microsoft αποκάλυψε στο reddit ότι η εταιρεία ετοιμάζει ήδη μια μεγάλη ενημέρωση για τη προεπιλεγμένη εφαρμογή των Windοws Maps. Η ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Αρχικά θα λάβουν την ενημέρωση μόνο οι Insiders, καθώς η Microsoft θέλει να συλλέξει περισσότερα σχόλια σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά. Η εφαρμογή θα διατεθεί στο ευρύ κοινό τους επόμενους μήνες, πιθανώς με την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος στην έκδοση Redstone που θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι.

Χωρίς το Google Maps και τα HERE Maps, οι χρήστες του Windοws Phone και του λειτουργικού Windοws 10 Mobile δεν έχουν κάποια άλλη επιλογή εκτός από την ενσωματωμένη λύση Maps των Windοws, η οποία προφανώς θα πρέπει να έρθει με περισσότερες βελτιώσεις για να ανταποκριθεί στις σημερινές προσδοκίες.

Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το Google Maps από το πρόγραμμα περιήγησης Edge. Αναμφίβολα, όμως μια ειδική εφαρμογή μόνο για χάρτες, θα είναι πολύ πιο πρακτική αλλά η Google δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη να διαθέσει κάποιο επίσημο client για το Windοws 10 και το Windοws 10 Mobile.

Ας ελπίσουμε ότι, οι μελλοντικές ενημερώσεις της Microsoft θα βελτιώσουν σημαντικά τους χάρτες των Windοws.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).