Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα το Windows 10 Mobile

Όπως αναφέραμε το πρωί η Microsoft μόλις ξεκίνησε με την διάθεση του 10 Mobile, επιτρέποντας έτσι σε συσκευές Windows Phone την στο νέο σύστημα μετά από 12 μήνες δοκιμών σε εκδόσεις beta.windows 10 mobile 2

Η εταιρεία αναφέρει ότι η αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile για αρχή είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες συσκευές, αλλά δεν παρείχε κάποια λίστα με τα τηλέφωνα που υποστηρίζονται.

Η εφαρμογή Update Advisor στο Windows Store θα φροντίζει για τα πάντα, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη κατεβάσετε στη συσκευή σας και θα δείτε μπορείτε να λάβετε την αναβάθμιση.

Η εφαρμογή λειτουργεί λίγο πολύ όπως την εφαρμογή Get Windows 10 για υπολογιστές. Σαρώνει τη συσκευή σας για συμβατότητας και πραγματοποιεί λήψη των απαραίτητων αρχείων για την αναβάθμιση.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν υποστηρίζεται ακόμα, μην ανησυχείτε και τόσο, καθώς το νέο λειτουργικό είναι σε πολύ πρώιμα στάδια. Η εταιρεία υπόσχεται (ως συνήθως) ότι θα υποστηρίξει περισσότερες συσκευές κατά τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερες δημοσιεύσεις, η διάθεση του νέου λειτουργικού θα γίνει σταδιακά μέχρι να την λάβουν όλα τα του Windows Phone.

Είναι απλά θέμα χρόνου, και αν η συσκευή σας δεν είναι σε αυτές που θα αναβαθμιστούν, σκεφτείτε θετικά: Το Windows 10 Mobile είναι επιτέλους εδώ!

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4

Update: Οι παρακάτω συσκευές μπορούν να λάβουν την ενημέρωση:

Lumia 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435, BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q, και MCJ Madosma Q501.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).