Huawei: 4η στην Ευρώπη στις αιτήσεις πατεντών

Η Huawei κατέκτησε την 4η θέση στην Ευρώπη ανάμεσα στις εταιρείες που αιτούνται διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο European Patent Office (EPO), σύμφωνα με την επίσημη ετήσια έκθεση του Οργανισμού. Η εταιρεία καταχώρησε συνολικά 1.953 αιτήσεις το 2015, ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά βρέθηκε στην κορυφή των Ψηφιακών Επικοινωνιών, με 1.197 αιτήσεις να αφορούν αποκλειστικά τον συγκεκριμένο κλάδο.Huawei

Στη γενική κατάταξη, η Huawei ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τις Philips, Samsung και LG ενώ προηγείται των Siemens και United Technologies. Στον κλάδο των ψηφιακών επικοινωνιών, η Huawei βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην κορυφή και ξεπέρασε την Ericsson και την Qualcomm.

«Τα υπογραμμίζουν την ισχυρή δέσμευσή μας για προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας ως κινητήρια δύναμη της καινοτομίας, με το γόνιμο -για πρωτοπορία- έδαφος της Ευρώπης στο επίκεντρο» δήλωσε ο Georg Kreuz, Chief IP Counsel της Ηuawei ενώ πρόσθεσε «Το Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον θα γίνει εξ ολοκλήρου ψηφιακό και στη Huawei είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παραμένουμε οι κορυφαίοι συνεργάτες στην διαδικασία της καινοτομίας. Η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτόν τον κλάδο είναι ζωτικής σημασίας. Συνεπώς, ο αριθμός των νέων αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που καταχωρήθηκαν στην Ευρώπη, αυξήθηκε με τη σειρά του.»

Σε μια παγκόσμια αγορά, οι πατέντες είναι στυλοβάτες της καινοτομίας και της ανάπτυξης. Μέσω της προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, ενθαρρύνονται ζωτικές επενδύσεις σε και ανάπτυξη. Για να μπορεί να διαθέτει καινοτόμες πατέντες στη βιομηχανία, η Ηuawei επενδύει περισσότερο από το 10% των εσόδων της σε Έρευνα & Ανάπτυξη. Οι ερευνητικές δραστηριότητες της Huawei στην Ευρώπη, όπου περισσότεροι από 1.900 υψηλά καταρτισμένοι επιστήμονες ασχολούνται με την έρευνα & ανάπτυξη, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της στρατηγικής της εταιρείας. Το ευρωπαϊκό R&D κέντρων της εταιρείας, με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Έρευνας (ERI) στο Λεβέν, Βελγίου στο πηδάλιο, αναπτύσσει συνέργειες αμοιβαίου οφέλους με Ευρωπαίους συνεργάτες.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).