Ξεκλειδώστε ένα κρυφό παιχνίδι μπάσκετ στο Messenger του Facebook

Φαίνεται ότι κάποιοι προγραμματιστές στην του Facebook τους έχει πιάσει μανία με τα παιχνίδια. Σε μια μικρή ενημέρωση της εφαρμογής Messenger για τηλέφωνο, αν πληκτρολογήσετε το Emoji που δείχνει μία μπάλα του μπάσκετ θα σας εμφανιστεί ένα κρυφό μίνι παιχνίδι basketball που μπορείτε να παίξετε εσείς και ο φίλος σας.

messenger

Το κόλπο δουλεύει μόνο στο Messenger για κινητά τηλέφωνα. Δεν εργάζεται σε υπολογιστές. Για να ξεκινήσετε, απλά εντοπίστε το emoji με την μπάλα του μπάσκετ που βρίσκεται στην διευρυμένη λίστα με τα emoji, και συγκεκριμένα στη λίστα με την καμπάνα. Μόλις βρείτε την μπάλα στείλτε την σε ένα φίλο σας και κάντε κλικ σε αυτή για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Θα πάρετε μια μπάλα του basket που θα τοποθετείται σε διάφορες θέσεις στην σας, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να σύρετε το δάκτυλό σας στην οθόνη μέχρι να την πετάξετε στο στεφάνι. Ο στόχος είναι φυσικά να μπει καλάθι και ο συναγωνισμός με τον φίλο σας είναι ποιος θα βάλει τα περισσότερα καλάθια.

Το παιχνίδι δεν είναι τόσο απλό.! Μετά από 10 καλάθια, το αρχίζει να κινείται, και μετά από 20, κινείται πιο γρήγορα. Από ένα σημεία και μετά δεν γνωρίζουμε τι άλλο μπορεί να γίνεται αφού δεν έχουμε φτάσει σε ένα αξιοσημείωτο σκορ.

Αν υπάρχει και κάτι άλλο που έχετε καταφέρει να ανακαλύψετε, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Ενημερωτικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook ενσωματώνει ένα μίνι κρυφό παιχνίδι στο Messenger. Πέρυσι, πρόσθεσε ένα σκάκι, όπως άλλωστε είχαμε δημοσιεύσει και από το iGuRu.

Εάν τα παιχνίδια δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, τότε πληκτρολογήσετε @Dailycute και θα δείτε ένα χαριτωμένο ζωάκι, διαφορετικό κάθε μέρα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).