Οι “επιτυχίες” της Microsoft την εβδομάδα που μας πέρασε

Ναι θα μιλήσουμε για τη Microsoft: Ήταν άλλη μια βδομάδα αφιερωμένη στην τρέλα της διαδικτυακής προβολής γεγονότων, προϊόντων, πολιτικών και άλλων μικρών, μεγάλων που απαρτίζουν την καθημερινότητα μιας κοινότητας που τρέχει με 1000.

Ήταν άλλη μια εβδομάδα που οι εταιρείες προσπάθησαν να συνεπάρουν το διαδικτυακό κοινό, με τις καινοτομίες τους και με ειδήσεις που αφήνουν το στόμα ανοιχτό.

Όπως καταλάβατε από τον τίτλο θα μιλήσουμε για την Microsoft. Μέσα σε μια εβδομάδα για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού προσπάθησε να ανακοινώσει πάρα πολλά, χωρίς να έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό. Ας δούμε το story της εβδομάδας που μας πέρασε:

Microsoft

 

Ακούσαμε και ορισμένοι είδαν το Windows 10 Mobile στις συσκευές τους αλλά και για τις πολυαναμενόμενες επεκτάσεις του Microsoft Edge.

Για τον τρόπο εγκατάστασης των επεκτάσεων μιλήσαμε σε παλαιότερη δημοσίευση, αλλά θα προσπαθήσουμε εν συντομία να σας βάλουμε στο νόημα.

Windows 10 build 14291 με Edge plugins: η Microsoft μας δουλεύει

Οι επεκτάσεις (ήταν 3 μόνο την ημέρα της παρουσίασης τους είναι πακεταρισμένες σε ένα .exe. Έτσι αν επιθυμείτε την εγκατάσταση ακολουθείτε τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω .

https://www.youtube.com/watch?v=hKAywBrQeAw

Όπως και να το δείτε η Microsoft πρωτοτύπησε και πάλι, τέτοια εγκατάσταση δεν έχουμε ξαναδεί!

Ας δούμε όμως τι έγινε με την ανακοίνωση του Windows 10 Mobile που κατάφερε να εξαγριώσει σχεδόν τους μισούς (για να μην πούμε παραπάνω) ιδιοκτήτες του Phone.

Με την ανακοίνωση διαθεσιμότητας του νέου λειτουργικού για κινητά, η εταιρεία ανέφερε ότι όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες συσκευών με Windows θα λάβουν την ενημέρωση. Φανταστείτε την χαρά των ιδιοκτητών συσκευών με 512 RAM, όταν διάβασαν ότι ακόμα και αυτές οι συσκευές θα λάβουν το Windows 10 Mobile αλλά με λιγότερα χαρακτηριστικά λόγω των περιορισμών του .

Η αλήθεια:

Η Microsοft ανακοίνωσε αμέσως μετά ότι η διάθεση του Windows 10 Mobile σε συσκευές με Windows 8.1:

“θα διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή της συσκευής, το μοντέλο της συσκευής, τη χώρα ή την περιοχή, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή το φορέα παροχής υπηρεσιών, τους περιορισμούς του υλικού και άλλους παράγοντες.”

Τι σημαίνει αυτό;

Αν περιμένατε το νέο λειτουργικό που θα ερχόταν “κατά κύματα και στις περισσότερες συσκευές” σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας καλό θα ήταν να το ξεχάσετε, προς το παρόν τουλάχιστον. Με λίγα λόγια το λειτουργικό δεν είναι έτοιμο.

Ήταν μια υπέροχη εβδομάδα προβολής προσπάθειας προϊόντων από τη Microsοft. H εταιρεία κατάφερε έστω και με τον αρνητικό τρόπο να τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, σαν τα σχόλια της εφαρμογής αναβάθμισης… “something went wrong”

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).