iPhone SE αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και οθόνη του 5s

Το νέο iPhone SE της Apple που ανακοινώθηκε χθες έχει το σχεδιασμό των παλαιών iPhone 5S με υλικό του iPhone 6s, και φέρεται να απευθύνεται ειδικά σε πελάτες που τους άρεσαν τα προηγούμενα μοντέλα περισσότερο, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να είναι σε θέση να τρέχουν το πιο πρόσφατο λογισμικό.iphone se

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το iPhone SE έχει κάτι παραπάνω από το σχεδιασμό και το μέγεθος της οθόνης τοτ 5s, καθώς μια νέα δημοσίευση αναφέρει ότι η συσκευή χρησιμοποιεί επίσης τον ίδιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και την ίδια οθόνη που είναι χαμηλότερης ποιότητας, σε σύγκριση με αυτή του iPhone 6s.

Το Macworld αναφέρει ότι η Apple χρησιμοποίησε την ίδια οθόνη με τη “χαμηλότερη αντίθεσης και μειωμένη γωνία θέασης” που ήταν διαθέσιμη στο iPhone 5S.

Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι η συσκευή έρχεται με τον ίδιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως τα 5S, το οποίο σημαίνει ότι είναι πιο αργή και πιο επιρρεπείς σε τα, όσον αφορά την στην πρόσβαση.

Μία από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις που πραγματοποίησε η Apple από το iPhone 6 ήταν η εισαγωγή ενός νέου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν ήταν μόνο πιο γρήγορος, αλλά και πιο ακριβής, και μπορούσε να διαβάζει δακτυλικά αποτυπώματα χωρίς πάρα πολλά λάθη ( εάν το δάκτυλό σας είναι υγρό ή βρώμικο ).

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το iPhone SE, χρησιμοποιεί επίσης και την παλιά 1.2-megapixel (στο μπροστινό μέρος) του iPhone 6, και όχι την κάμερα των 5-megapixel του 6s.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).