KB3103709 Η ενημέρωση που κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχει

Η KB3103709 είναι μία από τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν από τη Microsoft ως μέρος του Patch της Τρίτης αυτού του μήνα. Όμως η συγκεκριμένη ενημέρωση δεν παρέχει πληροφορίες για το περιεχόμενο ή το αντικείμενό της. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι κάνει στο λειτουργικό σύστημα.Microsoft patch Tuesday KB3103709

Συγκεκριμένα, η KB3103709 προσφέρεται μόνο σε υπολογιστές που τρέχουν με Windows 8.1 και αναφέρεται σαν προαιρετική, έτσι μπορείτε να επιλέξετε να μην την εγκαταστήσετε. Αλλά αν το κάνετε όμως, θα είναι σχεδόν αδύνατο να παρατηρήσετε τι αλλάζει, παρόλο που ο Woody Leonhard του InfoWorld δήλωσε ότι τουλάχιστον ένας χρήστης ισχυρίστηκε ότι η ενημέρωση ξαναφέρνει στο προσκήνιο την εφαρμογή αναβάθμισης σε Windows 10.

Από την άλλη πλευρά, κυκλοφορούν μερικές δημοσιεύσεις που αναφέρουν ότι η KB3103709 είναι στην πραγματικότητα ενημερωμένες του καταλόγου Active της Microsoft, αλλά αν δεν το επιβεβαιώσει η εταιρεία κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

Όσοι παρακολουθούν τις κινήσεις της εταιρείας θα γνωρίζουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ένα patch που κανείς δεν ξέρει τι είναι. Γνωρίζουν επίσης ότι η εταιρεία με το ίδιο κόλπο έχει προσπαθήσει να αναβαθμίσει υπολογιστές που τρέχουν μια παλαιότερη έκδοση των Windows.

Η τελευταία “κρυφή” προσπάθεια της εταιρείας ήταν να ενσωματώσει τον κώδικα αναβάθμισης σε Windows 10, σε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του που προσφερόταν σαν συνιστώμενη ενημέρωση.

Προσοχή λοιπόν με την συγκεκριμένη ενημέρωση μέχρι να διευκρινιστεί τι περιέχει… Επειδή ασχολείται με το ερώτημα ένα μεγάλο μέρος της διαδικτυακής κοινότητας, το “μυστήριο” θα λυθεί μάλλον σύντομα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).