Νέο Windows 10 build 14295 κατεβάστε τα iSO

Η Microsoft συνεχίζοντας την ανάπτυξη του νέου της λειτουργικού, διέθεσε στο Fast Ring του προγράμματος Windows Insider το Windows 10 build 14295. Το ενημερωμένο build δεν συμπεριλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, αλλά το αρχείο καταγραφής αλλαγών περιλαμβάνει αρκετές σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων.Windows 10 build 14295

Πρώτα απ ‘όλα, με το νέο build Redstone μπορείτε να συνδέσετε κάποιο χειριστήριο του Xbox χωρίς να ο σας. Αν και το πρόβλημα αρχικά είχε εμφανιστεί σε έναν περιορισμένο αριθμό υπολογιστών, αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα αρκετά διαδεδομένο θέμα για να αποφασίσει το Redmond να το διορθώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Την ίδια στιγμή, το Windows 10 build 14295 διορθώνει αρκετά σφάλματα παλαιότερων .

Σύμφωνα με τη Microsoft: “έχουμε καθορίσει το σφάλμα του driver που δεν επέτρεπε στο Anti-Virus, Internet Security, ή το Kaspersky Total Security Suite να εγκατασταθεί και να εργάζεται όπως αναμενόταν.”

Επιπλέον, έχει διορθωθεί ένα πρόβλημα που αποτρέπει την σύνδεση εφαρμογών και παιχνιδιών του Xbox και του Xbox Live, ένα το θέμα του προγράμματος περιήγησης που οδήγησε σε απρόσμενες ανανεώσεις σελίδας αν κάποιος πατήσει το πλήκτρο σε ένα πεδίο πρόσβασης.

Παρακάτω θα βρείτε τις εικόνες ISO. Φυσικά δεν είναι επίσημες, καθώς κάθε build από το Fast Ring, υποτίθεται ότι θα πρέπει να εγκατασταθεί μέσω της υπηρεσίας Windows Update.

Να αναφέρουμε για άλλη μία φορά ότι οι παραπάνω εικόνες δεν είναι τα επίσημα iSO. Είναι εικόνες κατασκευασμένες από τα αρχεία .esd του Windows Update.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).