Η Huawei λανσάρει το TalkBand B3

Το νέο TalkBand B3 παρουσίασε σήμερα στο Λονδίνο το Huawei Consumer Business Group. Η νέα wearable Bluetooth συσκευή συνδυάζει την παραγωγικότητα και την συνδεσιμότητα με τον κομψό και στιλάτο σχεδιασμό.

 «Η χρήση των wearables έχει αυξηθεί πέρα από κάθε προσδοκία, και για μια ακόμη φορά, η σειρά των TalkBand συσκευών της Huawei διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και καινοτόμες λειτουργίες που είναι απαραίτητες για τους σύγχρονους καταναλωτές» δήλωσε ο Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.Huawei TalkBand B3

Το TalkBand B3 είναι κατασκευασμένο από premium υλικά, όπως  αυθεντικό δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι και Gorilla Glass τρίτης γενιάς. Αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ εν κινήσει, καθώς παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα απρόσκοπτης συνδεσιμότητας αφού υποστηρίζει Bluetooth 4.2, λειτουργίες e-mail και μηνυμάτων, συγχρονισμό με τηλέφωνο και υπηρεσίες παρακολούθησης δραστηριότητας. Ο σχεδιασμός διπλού μικροφώνου και η τεχνολογία μείωσης ενεργού θορύβου βελτιώνουν την ποιότητα κλήσης και εξασφαλίζουν βέλτιστη εμπειρία χρήσης, φιλτράροντας τον ήχο περιβάλλοντος.

Το Huawei TalkBand B3 μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει με τις προσωπικές ανάγκες του κάθε χρήστη και είναι διαθέσιμο σε τρία βασικά στυλ: , Classic και Elite.

Πολυτελές, στιλάτο design

Όπως και οι προηγούμενες γενιές wearable συσκευών TalkBand της Huawei, το Β3 είναι κομψό, μοδάτο και ενσωματώνει νέα premium στοιχεία και υλικά για το λουρί και τη βάση. Η βάση της συσκευής είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει τρίγωνο σχήμα. Με σαφείς επιρροές από τον σχεδιαστή βιομηχανικού design Tom Dixon και τον σχεδιαστή μόδας Issey Miyake, το Β3 έχει ένα χαρακτηριστικό, καλλιτεχνικό φινίρισμα. Επίσης, η κυρτή οθόνη αφής του νέου wearable κυκλοφορεί με επίστρωση κατά των σημαδιών από τα δακτυλικά αποτυπώματα, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, για να απολαμβάνετε ένα Β3, πάντα καινούριο.

Εύκολη επικοινωνία

Το Huawei TalkBand B3 είναι κατασκευασμένο ώστε να εξασφαλίζει διαρκή συνδεσιμότητα μέσω  Bluetooth τελευταίας γενιάς. Η touchscreen AMOLED οθόνη της συσκευής διαθέτει 80×128. Το Β3 είναι συμβατό με iOS και Android λειτουργικά συστήματα.

Λειτουργίες Fitness και Παραγωγικότητας

Το TalkBand B3 έχει κορυφαία μπαταρία 91mAh και με φόρτιση 1.5 ώρας υποστηρίζει 5.5 ώρες ομιλίας, μέχρι 4 ημέρες κανονικής χρήσης και 6 μέρες αναμονής σε σύνδεση με Bluetooth. Η απόδοση της συσκευής είναι ιδανική για λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς περιλαμβάνει ακριβέστερη καταμέτρηση βημάτων, υπολογισμό θερμίδων, παρακολούθηση ύπνου και υπενθύμιση καθιστικής ζωής. Το TalkBand B3 δίνει στους χρήστες την ευκαιρία για διαδραστική άθληση: σε περίπτωση που βρίσκονται  με παρέα, οι χρήστες μπορούν να εκγυμναστούν παράλληλα με τους φίλους τους, να τους ανταγωνιστούν, να κάνουν chat μαζί τους ή να τους προσθέσουν σε ομάδες άθλησης.

Σχετικά με το Huawei Consumer BG

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατατάσσοντας την εταιρεία 3η στον κόσμο στις αποστολές κινητών τηλεφώνων για το 2014. 16 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης λειτουργούν σε , Γερμανία, Σουηδία, , Ινδία και Κίνα.  Το Huawei Consumer BG είναι μία από τις τρείς  επιχειρησιακές μονάδες της Huawei που έχει ως αντικείμενο τα smartphones, τις συσκευές mobile , τις οικιακές συσκευές και τις υπηρεσίες cloud. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei βασίζεται σε μια τεχνογνωσία 20 ετών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και στόχος του είναι να προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).