Seibu Railway: έρχεται το αόρατο τρένο

Η Ιαπωνική τρένων Seibu Railway ελπίζει να καταφέρει κάτι πολύ εντυπωσιακό για τον εορτασμό της 100ης επετείου ίδρυσης της εταιρείας. Μια νέα γραμμή με τρένα που “δένουν με το τοπίο” ή όπως φιλοδοξεί η Seibu Railway αόρατα τρένα.train invisible Seibu Railway

Τα νέα τρένα της Seibu Railway δεν θα είναι πραγματικά “αόρατα” αλλά περισσότερο “αντανακλαστικά.” Η εξαφάνιση δια της αντανάκλασης είναι ο στόχος του .

Ο Kazuyo Sejima, ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές της ς ανέλαβε τον σχεδιασμό του project αν και δεν είχε σχεδιάσει τρένο ποτέ στο παρελθόν.

“Το τρένο θα ταξιδεύει σε διαφορετικά σκηνικά, από τα βουνά της Chichibu μέχρι το Τόκιο, και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό εάν η αμαξοστοιχία θα μπορούσε απαλά συνυπάρχει με όλα αυτά τα τοπία,” αναφέρει το επίσημο δελτίο της Seibu του.

 

“Στο express, θα χωράει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα μπορούν να χαλαρώσουν με άνεση, σαν να βρίσκονται στο σαλόνι τους.”

 

Το εξωτερικό καμουφλάζ περιγράφεται αόριστα σαν “επικάλυψη με ημι-αντανακλαστική επιφάνεια” από την εταιρεία. Φαίνεται να είναι σαν ένα λαμπερό περιτύλιγμα από βινύλιο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την του project για να δούμε πραγματικά τι σκέφτεται η Seibu.

Η , η δύναμη και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του “αόρατου” τρένου δεν έχουν συζητηθεί ακόμη, αλλά φαίνεται ότι το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει με επτά τρένα το 2018.

Τα οχήματα θα κατασκευαστούν από την Hitachi, Ltd.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).