Η Pedigree έφτιαξε γιλέκο για σκύλους που ανεβάζει selfies στο Facebook

Η εταιρεία Pedigree στην Ισπανία σε με την διαφημιστική εταιρεία Saatchi & Saatchi, κατασκεύασε μία απίθανη συσκευή-γιλέκο για σκύλους που τη ονόμασε Posting Tail, και που τους επιτρέπει να τραβούν selfies και να τις μοιράζονται στα social media.

postingtail Pedigree

Όχι δεν είναι ένα καθυστερημένο πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά πρόκειται για . Η συσκευή Posting Tail, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, λειτουργεί με τη χρήση ενός αισθητήρα κίνησης που βρίσκεται στην ουρά του σκύλου και μέσω ενός επεξεργαστή Raspberry αισθάνεται πότε το σκυλί σας είναι ιδιαίτερα χαρούμενο (όταν κουνάει συνεχώς την ουρά του), και έτσι δίνει μήνυμα στην φωτογραφική μηχανή να τραβήξει μία φωτογραφία και να την ανεβάσει άμεσα στο Facebook.

Ο προγραμματισμός που υπάρχει στο Raspberry Pi, μπορεί να αντιλαμβάνεται πότε πραγματικά είναι χαρούμενος ο σκύλος σας και δεν μπερδεύεται με τα απλά κουνήματα που κάνει με την ουρά του. Πέραν αυτών όμως στο πακέτο εμπεριέχεται και ένα , ώστε να μπορείτε να δείτε σε ποια μέρη ο σκύλος σας έβγαλε τις περισσότερες φωτογραφίες αρά ήταν και πιο πολύ χαρούμενος.

Το γιλέκο της Pedigree δεν είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, αλλά μπορείτε να πάτε στο Pedigree.es και να εγγραφείτε για να κερδίσετε την χρήση του για μία εβδ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).