Ashampoo Snap 9 Κερδίστε 11 άδειες χρήσης

Το νέο Ashampoo Snap 9 είναι το πιο ευέλικτο Snap μέχρι σήμερα. Είτε θέλετε να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας στη στιγμή κατά την εγγραφή ή να ανοίξετε τις σας σε ένα πρόγραμμα της επιλογής σας, το Ashampoo Snap 9 σας δίνει πολλές νέες επιλογές!Ashampoo Snap 9

Ashampoo Snap 9: Ανακαλύψτε νέα χαρακτηριστικά, όπως την ικανότητα καταγραφής της εισόδου από το πληκτρολόγιό σας κατά τη διάρκεια της καταγραφής του βίντεο, τη δημιουργία κινούμενων GIF, της ενισχυμένης επεξεργασίας εικόνας ή την πλήρη υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης!

Χρησιμοποιήστε έξυπνες , όπως αυτόματη διακοπή για τις εγγραφές σας ή επιλέξτε ελεύθερα την οθόνη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το παράθυρο επεξεργασίας εικόνας – ζήστε την εμπειρία του πιο φιλικού προς το χρήστη Snap όλων των εποχών!

Όλες οι πληροφορίες σε μια ενιαία εικόνα – μόνο με το Ashampoo Snap!

Το Ashampoo Snap 9 είναι η ιδανική λύση καταγραφής βίντεο και στιγμιοτύπων για τον υπολογιστή σας. Καταγράψτε οτιδήποτε βλέπετε στην οθόνη σας, όπως εικόνες ή βίντεο και προσθέστε συμπληρωματικές πληροφορίες, π.χ. κείμενα ή βέλη.

ashampoo snap 9 Ashampoo Snap 9 Ashampoo Snap 9 Ashampoo Snap 9 Ashampoo Snap 9

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις – αν γίνει καλά! Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη αναγνώριση κειμένου για να αντιγράψετε ολόκληρες σελίδες κειμένου ή να μοιραστείτε τις επεξεργασμένες εικόνες σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είτε θα πρέπει να εξηγήσετε ή απλά να αποδείξετε – το Snap 9 είναι πάντα η καλύτερη επιλογή!

Δημιουργήστε στιγμιότυπα και βίντεο γρήγορα και εύκολα
Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια
Ηχογραφήστε, επεξεργαστείτε και στείλτε στη στιγμή
Δουλέψτε γρηγορότερα και πιο ευέλικτα με το Snap 9
Χρησιμοποιήστε ζωντανή επεξεργασία και αποφύγετε μετα-επεξεργασίες
Χρησιμοποιήστε νέα αυτόματα χαρακτηριστικά
Περισσότερη ταχύτητα, ευελιξία και χρηστικότητα

Τα στιγμιότυπα είναι μόνο η αρχή

Οι εικόνες και τα βίντεο μεταδίδουν πληροφορίες με ένα πολύ πιο συσχετισμένο, προσωπικό και συνοπτικό τρόπο από τα απλά κείμενα. Χρησιμοποιήστε το Ashampoo Snap 9 για να δημιουργήσετε εικόνες και βίντεο που διηγούνται την ιστορία σας με τον τρόπο που θα έπρεπε να παρουσιαστούν! Δημιουργήστε διαισθητικές εικόνες με μερικά μόνο κλικ.

Βίντεο ειδικά προσαρμοσμένα

Με το Ashampoo Snap 9, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες! Δημιουργήστε βοηθητικά βίντεο με ευκολία ή απλά καταγράψτε συνεδρίες από τη κάμερά σας ή Skype! Το ενισχυμένο μενού εγγραφής σάς επιτρέπει να διακόψετε τα βίντεό σας, να προσθέσετε νέα εφέ ή να εφαρμόσετε χρονόμετρα.

Τα οφέλη του καλού λογισμικού

To Ashampoo Snap 9 είναι έξυπνο και παίρνει πολλή δουλειά από τα χέρια σας. Είτε πρόκειται για το ολοκληρωμένο εργαλείο αναγνώρισης κειμένου που μπορεί να εξαγάγει ολόκληρες σελίδες του κειμένου για σας, την αυτόματη αρίθμηση που μπορεί να καταστήσει τις διαδικασίες πιο κατανοητές ή τη αυτόματης διακοπής που θα σταματήσει την εγγραφή όταν η δράση τελειώσει – είναι μέσα σε όλα! Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και να στείλετε τα πάντα, όλα με μία μόνο εφαρμογή.

Κάνει περισσότερα, βλέπει περισσότερα

Το Snap 9 σάς επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις ζωντανές ηχογραφήσεις σας με την προσθήκη κειμένου και σχεδίου. Είναι ο πιο γρήγορος και πιο έξυπνος τρόπος για να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά βίντεο! Μπορείτε επίσης να καταγράψετε τις εντολές εισόδου από το πληκτρολόγιό σας. Σε περίπτωση που έχετε προηγουμένως εισάγει επεξηγήσεις κειμένου και γραφικών, το Snap μπορεί τώρα να κάνει τη δουλειά για σας – ιδανικό για σεμινάρια!

Τέλεια αλληλεπίδραση με άλλες εφαρμογές

Θέλετε να επεξεργαστείτε άμεσα τις λήψεις σας στην αγαπημένη σας εφαρμογή ή να τις ανεβάσετε στο cloud; Το Ashampoo Snap 9 το καθιστά δυνατό. Επιλέξτε ελεύθερα το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που θέλετε να χρησιμοποιηθεί με τις εικόνες σας π.χ. Ashampoo Photo Commander, και προσαρμόστε τη διαδρομή αποθήκευσης. Θέλετε να αποθηκεύσετε τις εικόνες σας online; Απλά επιλέξτε μια εφαρμογή όπως το Evernote και είστε έτοιμοι.

Πλήρης υποστήριξη περιηγητή

Συχνά, θα πρέπει να αποθηκεύσετε εικόνες από το Internet για να τις επεξεργαστείτε ή να τις στείλετε αργότερα. Το Snap 9 μπορεί επίσης να συλλάβει αυτές τις εικόνες. Φυσικά, όλες οι χρήσιμες λειτουργίες για να συλλάβετε ολόκληρες σελίδες χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε με το χέρι, είναι ακόμα εκεί. Χρησιμοποιείτε Microsoft Edge; Το Snap 9 σας έχει καλυμμένους επίσης. Ένα κλικ είναι το μόνο που χρειάζεται για να συλλάβετε ολόκληρες σελίδες στο διαδίκτυο και να τις αποθηκεύσετε ως εικόνες.

Εξυπνότερο και πιο ευέλικτο

Παλιά ενώ καταγράφατε βίντεο, έπρεπε να καθόσασταν και να παρακολουθούσατε για να σταματήσετε την εγγραφή την κατάλληλη στιγμή. Το Snap 9 ανιχνεύει όταν η δράση αρχίσει – και σταματά την εγγραφή αυτόματα. Το παράθυρο καταγραφής είναι πλήρως ευέλικτο. Σύρετέ το εκεί που πρέπει να είναι, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων για να κρατήσετε την εστίαση στη δράση!

Download: http://www.ashampoo.com/ashampoo_snap_9_sm.exe 

Buy now link (40% OFF): https://shop.ashampoo.com/

GiveAway
To iGuRu.gr διαθέτει για σας 11 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Snap 9.

Οι 11 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]iguru.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο ς ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 20ης Απριλίου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).