Το Huawei Road Show για ένατη χρονιά στην Ελλάδα

Το  Huawei Road Show ήρθε για ένατη φορά στην Ελλάδα από τις 18 ως τις 22 Απριλίου με στόχο να ανοίξει δρόμους για ένα καλύτερα διασυνδεδεμένο κόσμο. Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Huawei Road Show 2016 θα επισκεφθεί 26 πόλεις, σε 23 χώρες, σε διάστημα 6 μηνών δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο αλλά και για τη στρατηγική της εταιρείας σε ότι αφορά τις ICT.Huawei Road Show

 

Παράλληλα, το Huawei Road Show προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις σε καινοτόμα προϊόντα και της Huawei όπως παρουσιάζονται σε 12 ειδικά διαμορφωμένα τμήματα.

Σήμερα, η μεταμόρφωση που έχει ως επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη είναι απαραίτητη και γι' αυτό η Huawei συνιστά τις «Big 5» πρωτοβουλίες για την στρατηγική ψηφιακής μεταμόρφωσης.

Big Video: To Video είναι ζωτικής σημασίας! Το Video θα είναι παντού. Το Video θα γίνει μια βασική υπηρεσία τηλεπικοινωνίας.  Η Huawei παρουσίασε στο τμήμα video την Hybrid TV, μια λύση που επιτρέπει την μετάβαση σε μια νέα TV εμπειρία με την ενσωμάτωση διαφόρων τεχνολογιών όπως converged data, digital TV platform, cloud storage, video call, και fast channel change.

Big IΤ: Η Huawei παρουσίασε προϊόντα και υπηρεσίες products για όσες αναζητούν να ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές τους μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις που συμπεριλαμβάνουν Unicloud, data center και UPS.

Big Operation: Η Huawei έκανε πράξη τη φιλοσοφία της για την κατασκευή ευέλικτων δικτύων που εγγυώνται την E2E ROADS εμπειρία. Παρουσιάστηκε ευρύ φάσμα λύσεων όπως   network plus, fixed network modernization, and operation & maintenance transformation.

Big Architecture: Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα παρουσιάστηκαν τεχνολογίες SDN/ NFV σε data που επιτρέπουν την ευέλικτη διανομή της εμπειρίας ROADS.

Big Pipe: Το πανταχού παρόν και Ultra- δίκτυο είναι κεφάλαιο καίριας σημασίας για την ψηφιακή μεταμόρφωση. Η Huawei προσφέρει ευρύτατο φάσμα προϊόντων και λύσεων που κάνουν πραγματικότητα την ιντερνετική ζωή όπως 5G, WTTx, GigaHome, και 4K.

Η ψηφιακή μεταμόρφωση είναι προτεραιότητα για το Huawei Road Show 2016 και ως τέτοια μεταφράζεται σαν δίκτυο, αρχιτεκτονική, λειτουργία και επιχειρησιακός μετασχηματισμός για τους πελάτες.

Οι αλλαγές αυτές είναι στον πυρήνα αυτού που η Huawei αποκαλεί «Δρόμους» (ROADS) για έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο. Μια εμπειρία που όπως ορίζεται από το ακρωνύμιο «R.O.A.D.S.» εμπεριέχει «Real-time», «On-demand», «All-online», «Do It Yourself» και « connectivity»  και συνοψίζει την νέα επαναστατική εμπειρία χρήστη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).