Νέα οθόνη Philips 43 ιντσών 4K Ultra HD BDM4350UC

Νέα Philips 43 ιντσών 4K Ultra HD: Η MMD license partner των Οθονών Philips, ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στη σειρά οθονών Philips 4K Ultra HD. Η νέα οθόνη 43 ιντσών, η μεγαλύτερη οθόνη της γκάμας μέχρι στιγμής, προσφέρει εξίσου καλή εμπειρία θέασης, λεπτομέρεια και καθαρότητα με τις υπόλοιπες οθόνες της σειράς.BDM4350UC_f image Philips 43

Το εξαιρετικά ευρύ desktop παρέχει στους επαγγελματίες χρήστες περισσότερο χώρο από ποτέ. Με την MultiView 4K, μπορεί κανείς να προβάλει δεδομένα από τέσσερις διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα χωρίς να χαθεί η αίσθηση του διευρυμένου χώρου στο desktop που δημιουργεί μια οθόνη τέτοιου μεγέθους.

Philips 43: Τετραπλή ευκρίνεια και ενισχυμένη παραγωγικότητα

Η νέα οθόνη Philips 43 BDM4350UC χρησιμοποιεί panels υψηλής αποδοτικότητας προκειμένου να προσφέρει εικόνες UltraClear 4K UHD: με 3840 x 2160 pixels, τέσσερις φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD και την αντίστοιχη ευκρίνειά της. Όποια και εάν είναι η εφαρμογή, η οθόνη διαθέτει ζωντανές εικόνες και γραφικά. Οι μηχανικοί CAD μπορούν να εστιάσουν στις μικρές λεπτομέρειες των πιο σύνθετων γραφικών. Όσον αφορά σε αναζητήσεις γεωγραφικού ενδιαφέροντος, οι επιστημονικές εικόνες παρουσιάζονται με περισσότερη καθαρότητα από ποτέ. Ειδικές κατηγορίες χρηστών όπως οικονομικοί εμπειρογνώμονες που επεξεργάζονται δεδομένα σε πολλά και σύνθετα λογιστικά φύλλα μπορούν να τα βλέπουν όλα ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσουν μικροσκοπικά κελιά. Επίσης, οι δημιουργικοί επαγγελματίες θα εκτιμήσουν την προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς και τον διευρυμένο χώρο που προσφέρει η μοναδική αυτή οθόνη.
Desktop 43 ιντσών για περισσότερο χώρο

Η τελευταία προσθήκη της σειράς οθονών αποδεικνύει την αδιάκοπη δέσμευση των εταιριών Philips και MMD να προσφέρουν την πιο εντυπωσιακή και παραγωγική εμπειρία θέασης από ποτέ. Με την οθόνη Philips 43 ιντσών, οι χρήστες έχουν περισσότερο χώρο για να απολαύσουν την καθαρότητα και την κορυφαία εμπειρία θέασης της 4K UHD.” αναφέρει ο Albert Ulfman, Product Manager των οθονών Philips στην MMD για την Ευρώπη.

Είτε δουλεύουν ατομικά είτε ομαδικά, οι χρήστες απολαμβάνουν μια εξαιρετική θέαση στην οθόνη. Το panel προηγμένης ς εξασφαλίζει ότι οι λεπτομέρειες και τα χρώματα παραμένουν ζωντανά από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ακόμα και την πιο ακριανή. Για μια ευρύτερη προοπτική, το εξαιρετικά λεπτό design του πλαισίου της , επιτρέπει την τοποθέτηση δύο οθονών Philips 43 ιντσών τη μία δίπλα στην άλλη, δημιουργώντας μια ευρεία πανοραμική προβολή χωρίς να παρεμβάλλονται φυσικά διαχωριστικά πλαίσια.

Philips 43: MultiView για οθόνες 4K

Με 4K UHD διαθέσιμο χώρο στην οθόνη Philips 43 ιντσών, υπάρχει άπλετος για να εργαστεί κανείς σε πολλαπλά παράθυρα και εφαρμογές. Ιδανικό για περιπτώσεις όπου τα δεδομένα πρέπει ταυτόχρονα να προβάλλονται και να επεξεργάζονται από πολλαπλές πηγές. Η λειτουργία MultiView επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν δεδομένα από τέσσερις διαφορετικές πηγές και τέσσερα Full HD παράθυρα ταυτόχρονα σε μία οθόνη.

Η λειτουργία Picture-by-Picture (PbP) προσφέρει μια χρήσιμη επισκόπηση των δεδομένων στα κέντρα ελέγχου – όπως την παρακολούθηση της κυκλοφορίας ή των καιρικών συνθηκών, τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας και την εγκαταστάσεων. Τέσσερις κάμερες από διαφορετικές πηγές μπορούν να παρακολουθούνται σε μια και μόνο οθόνη. Στο χώρο εργασίας, τα μέλη μιας ομάδας μπορούν να βλέπουν περιεχόμενο από τέσσερα notebooks αυξάνοντας την αποδοτικότητα και διευκολύνοντας τις ομαδικές επαγγελματικές συναντήσεις με εισερχόμενα δεδομένα από πολλαπλές πηγές. Άλλοι πάλι μπορεί να προτιμούν να συνδυάσουν τη δουλειά με την ευχαρίστηση. Συγκεκριμένα, με τη λειτουργία Picture-in-Picture mode (PiP) η οποία υποστηρίζει δυο συσκευές, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα ποδοσφαίρου μέσω αποκωδικοποιητή, ενώ παράλληλα δουλεύουν στον υπολογιστή τους.

Philips 43: Διευρυμένη συνδεσιμότητα

Η νέα οθόνη Philips 43 4Κ Ultra HD 43 ιντσών, με επιλογές συνδεσιμότητας όπως HDMI, DisplayPort και για streaming από κινητές συσκευές (ενώ φορτίζεται η συσκευή την ίδια στιγμή), κατασκευάστηκε για όλες τις χρήσεις. Το εξαιρετικά γρήγορο 3.0 (στα 5.0 Gbit/s, ο ρυθμός ς είναι περίπου 10 φορές γρηγορότερος από το USB 2.0) δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν το περιεχόμενο τους στη μοναδική οθόνη 4K Ultra HD 43 ιντσών στα 60Hz.

Η νέα οθόνη Philips 43 ιντσών BDM4350UC, με ενδεικτική λιανική τιμή €789, θα είναι διαθέσιμη στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Μαΐου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά – Οθόνη Philips 43 ιντσών BDM4350UC

Τύπος LCD panel

IPS LCD

Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού

W-LED σύστημα

Μέγεθος panel

42.51 ιντσών / 108 εκ.

Βέλτιστη ανάλυση

3840 x 2160 @ 60 Hz

Γωνία θέασης

178º (H) / 178° (V), @ C/R > 20

Φωτεινότητα

300 cd/m²

Φωτεινότητα (ομοιομορφία)

96% ~ 105%

Χρώματα οθόνης

Υποστήριξη χρωμάτων 1.07 δις χρώματα (10bits)

Multiview

PiP (δυο συσκευές), PBP (τέσσερις συσκευές)

Συνδεσιμότητα

  • USB: USB 3.0×4 (1 w/fast charging)

  • Signal Input: VGA (Analog), DisplayPort x 2, HDMI (2.0), MHL x 2

  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

  • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Βιωσιμότητα

  • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά Πρότυπα: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS

  • Ανακυκλώσιμο συσκευασίας: 100 %

  • Συγκεκριμένες ουσίες: PVC / BFR free housing, χωρίς μόλυβδο, χωρίς υδράργυρο

Συμμόρφωση & πρότυπα

Ρυθμιστικές εγκρίσεις: CECP, WEEE, KCC, PSE, VCCI, J-MOSS, EPA, BSMI, SEMKO, RCM, CE Mark, FCC Class B, EAC, cETLus, TUV/ISO9241-307, PSB, E-standby, SASO, CB, China RoHS, UKRAINIAN, Kuwait, KUCAS, ICES-003

 

Philips Monitors

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).