Αποθηκεύστε ιστοσελίδες με το Save to Google

Η Google εγκαινίασε πρόσφατα την επέκταση Save to Google για Chrome με την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε ιστοσελίδες στο λογαριασμό σας στο Google για να τις δείτε αργότερα.

save to google

Το Save to Google σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ιστοσελίδες και εικόνες του Google σε μια διαδικτυακή πύλη όπου μπορούν να οργανωθούν με ετικέτες και μπορούν να αναζητηθούν εύκολα βάση ς. Όλες οι αποθηκευμένες ιστοσελίδες μπορούν να προβληθούν στο google.com/save από οποιαδήποτε συσκευή ή πρόγραμμα .

Αφού εγκαταστήσετε την επέκταση θα δείτε ένα άσπρο αστέρι μέσα σε κίτρινο κύκλο πάνω δεξιά στην μπάρα των επεκτάσεων. Μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω σε αυτό το για κάθε ιστοσελίδα που θέλετε να αποθηκεύσετε στο Google για να την δείτε αργότερα.

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Save to Google η επέκταση θα σας αφήσει να επιλέξετε μια εικόνα για να θυμόμαστε εύκολα την ιστοσελίδα που αποθηκεύσατε και επίσης να προσθέσετε ετικέτες για να την βρείτε εύκολα αργότερα.

Ένα μειονέκτημα που παρατηρήσαμε είναι ότι η επέκταση δεν δίνει καμία ένδειξη ή αναφορά ότι η επιθυμητή σελίδα έχει αποθηκευτεί με αποτέλεσμα να αναρωτιέστε αν πραγματοποιήθηκε η εντολή σας.

Αν θέλετε να δείτε τις αποθηκευμένες ιστοσελίδες σας τότε μπορείτε να πάτε είτε στο google.com/save ή να κάνετε κλικ στο κουμπί “View Saves” που υπάρχει στο μενού της επέκτασης.

Για να λειτουργήσει η επέκταση θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Chrome. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).