youtube

YouTube Unplugged το επερχόμενο streaming cable TV

Η Google ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια μεγάλη cable υπηρεσία στο (για streaming cable TV) που θα ονομάζεται «Unplugged», σύμφωνα με μια δημοσίευση του Bloomberg.

Το YouTube φέρεται να αναθεωρεί την εσωτερική του δομή για το Unplugged, και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη νέα υπηρεσία ενδεχομένως πριν από το 2017.

youtube

Το Google φέρεται να βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες με τις σημαντικότερες cable εταιρείες όπως η Comcast, η NBCUniversal, η Viacom, και η 21st Century Foxand CBS για την ανεύρεση περιεχομένου, αν και δεν πιστεύεται ότι θα προκύψουν συμφωνίες.

Η συνδρομητική υπηρεσία θα φέρει line τηλεοπτικό περιεχόμενο στο YouΤube, και να προσφέρει “” πακέτα. Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η Google αναζητεί ακόμα τρόπους διανομής του περιεχομένου.

Θα μπορούσε να προσφέρει πακέτα, τα οποία θα αρχίζουν από 35 δολάρια. Σε αντίθετη περίπτωση, η Google εξετάζει επίσης μια επιλογή προσφοράς πακέτων μη δημοφιλών σειρών σε χαμηλότερη τιμή.

Περιττό να αναφέρουμε ότι μια τέτοια υπηρεσία θα ήταν μια μεγάλη νίκη για το YouTube, αν και φαίνεται ότι τα τηλεοπτικά συνεχίζουν να ασκούν τον έλεγχο.

 

Όταν η Apple προσπάθησε να κάνει κάτι παρόμοιο για το Apple TV αντιμετώπισε τις ίδιες δυσκολίες, και φαίνεται (δεν υπάρχουν νέα εδώ και καιρό) να παραιτήθηκε των προσπαθειών. Το Sling TV είναι ο μόνος πάροχος που έχει πετύχει με αυτό το μοντέλο, αλλά είχε από την DISH.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).