H τελευταία γκάφα της Microsoft με 120.000 μάρτυρες

Η Microsoft ορκίζεται ότι κανένα σύστημα δεν θα ενημερωθεί αν δεν το επιλέξει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, όμως όπως φαίνεται υπάρχουν όλο και περισσότερα παραδείγματα ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Και η τελευταία γκάφα της ς το αποδεικνύει. Αν δεν το πιστεύετε, υπάρχουν 120.000 μάρτυρες.windows 10 Microsoft

Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών, ίσως έχετε ακούσει τον Erik Flom, ένα πρώην επαγγελματία παίκτη του Strike Global Offensive ο οποίος είναι τώρα streamer πλήρους απασχόλησης, σύμφωνα με το διαδικτυακό προφίλ του.

 

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου live stream του, ο Flom παρατήρησε έκπληκτος ότι ο ς του εμφάνισε ένα παράθυρο της αυτόματης εκκίνησης της αναβάθμισης στην επόμενη έκδοση του χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, προτροπή, μήνυμα, ή οτιδήποτε άλλο.

 

Το παράθυρο της αναβάθμισης του πρότεινε μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή του, να καθίσει και να χαλαρώσει, επειδή η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα….

“Τι. ΤΙ?! Πώς συνέβη αυτό;”, αναφέρει στο live stream που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Twitch (η αναβάθμιση σε Windows 10 ξεκινά στο 8:54).

Η Microsoft προς το παρόν δεν έχει αναφέρει κάτι για την νέα της αυτή γκάφα, αλλά τον Μάρτιο, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι οι χρήστες έχουν πάντα τον πλήρη έλεγχο για την αναβάθμιση σε Windows 10.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο στο Twitch.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).