Hacker παραβίασε διαφημιστικές πινακίδες και μετέδιδε πορνό

Ένας hacker με το ψευδώνυμο Johnny Cockring παραβίασε την Παρασκευή δύο γιγάντιες διαφημιστικές πινακίδες στην Αλαμπάμα της Αμερικής και μετέδιδε εικόνες πορνό.

hacker

Η παραβίαση πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την αποκάλυψη του περίφημου hacker Andrew Auernheimer, γνωστού και ως Weev, ότι μερικές γιγαντιαίες διαφημιστικές πινακίδες LED που συνδέονται με το Διαδίκτυο είναι δυνατόν να παραβιαστούν χρησιμοποιώντας του αρχικούς κωδικούς.

Ο Weev είχε αναφέρει την Πέμπτη ότι: “Υπάρχουν ένα σωρό γιγαντιαίες διαφημιστικές LED πινακίδες στο . οι αρχικοί κωδικοί αυτών είναι το admin / admin” !!!.

Σε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, ο Johnny Cockring εκμεταλλεύτηκε το ελάττωμα. Μπήκε στον προγραμματισμό των πινακίδων και πρόσθεσε εικόνες πορνό στη υπάρχουσα λίστα ανα.

Το περίεργο είναι ότι μία ημέρα πριν ο Auernheimer που ανακάλυψε και αποκάλυψε την είπε ότι έφτασε έξω από τα γραφεία της επιχείρησης που χειρίζεται τις πινακίδες για να τους προειδοποιήσει για το θέμα. Κάποιος από την φαίνεται δεν τον έλαβε σοβαρά υπόψη του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι hackers έχουν σπάσει επισφαλείς διαφημιστικές πινακίδες για να κάνουν φάρσα. Πέρυσι, κάποιος αντικατέστησε μια διαφήμιση σε μία πινακίδα στην Ατλάντα (πάλι εκεί) με μια γιγαντιαία εικόνα ενός άνδρα που έσκυβε αφύσικα τεντώνοντας τα οπίσθια του.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).