Silk Road 3.0 και πάλι online υπό νέα διεύθυνση

Το Dark Web απέκτησε άλλη μια , του Silk Road σήμερα. Η διάσημη ναρκοαγορά επέστρεψε με την έκδοση 3.0. Το νέο site ανακοινώθηκε μέσω ενός νήματος στο Reddit πριν από λίγες ώρες, από τον διαχειριστή της ανταγωνιστικής αγοράς Crypto . Στην πραγματικότητα τα δύο sites μοιράζονται το ίδιο forum υποστήριξης, που φιλοξενείται επίσης στο Dark Web.Silk Road 3.0

Οι εγγραφές στην νέα ιστοσελίδα είναι σήμερα ανοικτές και τα “ράφια” της αγοράς έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν με κλεμμένα δεδομένα, exploits, botnets, ναρκωτικά, όπλα, και οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο και δεν κυκλοφορεί δημόσια. Silk Road

Ο αρχικός Δρόμος του Μεταξιού (Silk Road) ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 και έκλεισε το καλοκαίρι του 2013, μετά από μια σειρά επιδρομές του FBI που κατάφερε να συλλάβει πολλούς από τους χρήστες, και τους συντονιστές του site, ακόμη και τον διαχειριστή Ross Ulbricht.

Το Silk Road 2.0 ήρθε τον Νοέμβριο του 2013, αλλά οι ομοσπονδιακοί συνέλαβαν γρήγορα τους διαχειριστές ένα μήνα αργότερα.

Τον Νοέμβριο του 2014 κάποιος προσπάθησε να φέρει πίσω Silk Road για άλλη μια φορά, αλλά μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, η ιστοσελίδα έκλεισε αφού απέτυχε να προσελκύσει νέους χρήστες.

Μάλλον και αυτή η προσπάθεια είναι καταδικασμένη, καθώς με την δημοσιότητα και το ιστορικό των takedowns που έχουν τα δύο Silk Road, ποιος εγκληματίας θα ήθελε να συνδεθεί στο site;

Αυτό που ίσως αλλάζει αυτή τη φορά, είναι η φήμη του ιδιοκτήτη της σελίδας Crypto Market, λειτουργεί αρκετό καιρό χωρίς επεισόδια.

Επί του παρόντος, η πιο δημοφιλείς του Dark Web περιλαμβάνουν τα παρακάτω ονόματα:

Alphabay, Dream Market, The Real Deal, Zocalo, Valhalla, Hansa Market, Acropolis, Python Market, Oasis Market, Bloomsfield, German-Plaza, Darknet League, The Majestic Garden, Crypto Market, και άλλα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).