Windows 10 build 14342: εμφανίζει ειδοποιήσεις από συσκευές Android

To Windows 10 build 14342 που διέθεσε η σήμερα μέσω του Slow Ring, φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνει ένα πολύ χρηστικό χαρακτηριστικό που θα ενθουσιάσει τους χρήστες του Android. cortana android Windows 10

Η ψηφιακή βοηθός Cortana από το συγκεκριμένο build θα εμφανίζει τις ειδοποιήσεις από το σας τηλέφωνο στον υπολογιστή σας, όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει η Microsoft στο συνέδριο BUILD νωρίτερα αυτό το χρόνο.

To νέο χαρακτηριστικό εντοπίστηκε από την χρήστη του reddit jhoff80 και όπως φαίνεται συγχρονίζει συσκευές Android με υπολογιστές που τρέχουν με Windows 10.

Το επερχόμενο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να βοηθήσει προώθηση του νέου λειτουργικού συστήματος, σε συνεργασία με την προσωπική βοηθός Cortana, την οποία η Microsoft βελτιώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Παρά το γεγονός ότι η δεν ανακοινώθηκε επίσημα από τη Microsoft, τα δείχνουν ότι η ψηφιακή βοηθός Cortana μπορεί να ρυθμιστεί για να προβάλει ειδοποιήσεις από αναπάντητες κλήσεις, ειδοποιήσεις εισερχόμενων μηνυμάτων και ειδοποιήσεις για χαμηλή μπαταρία της κινητής συσκευής στον υπολογιστή σας.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για τους Insiders προς το παρόν, αλλά η Microsoft σχεδιάζει να τη διαθέσει σε όλους με την κυκλοφορία του Anniversary Update τον Ιούλιο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).