Κατεβάστε φωτογραφίες από το Instagram και από sites που έχουν μπλοκάρει το δεξί κλικ

Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να προσπαθείτε να σώσετε μία φωτογραφία στον υπολογιστή σας από το Instagram ή από μία οποιαδήποτε ιστοσελίδα και να ανακαλύψετε ότι το δεξί στο ποντίκι σας είτε δεν ανταποκρίνεται είτε δεν περιέχει το “Αποθήκευση ως..”. Όμως μην εκνευρίζεστε, μπορείτε άνετα να κατεβάσετε ότι θέλετε από το .instagram

Ορισμένες ιστοσελίδες έχουν απενεργοποιήσει τη χρήση του δεξιού πλήκτρου στο ποντίκι για να προστατεύουν το περιεχόμενό τους από κλοπή.  Άλλες πάλι, όπως το Instagram, έχουν απενεργοποιήσει μέρος του μενού που αναδεικνύεται με το πάτημα του δεξιού κλικ, που φυσικά περιλαμβάνει και την εντολή “Αποθήκευση ς ως”.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι οτιδήποτε μπορείτε και βλέπετε στο διαδίκτυο μέσω του σας, τότε αυτό έχει ήδη αποθηκευτεί στην temporary (προσωρινή) θέση αποθήκευσης στον σκληρό σας δίσκο και ότι σίγουρα μπορείτε να το ανακτήσετε πλήρως και να το αποθηκεύσετε μόνιμα σε όποια θέση του δίσκου σας θέλετε.

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να σώσετε φωτογραφίες από το Instagram ή από οποιοδήποτε ιστοσελίδα έχει μπλοκάρει το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας. Η λύση που σας προτείνουμε εφαρμόζεται με Firefox.

1. Επισκεφτείτε με τον Firefox την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει.
2. Από το μενού του Firefox πηγαίνετε στο Εργαλεία > Πληροφορίες σελίδας
3. Από εκεί πηγαίνετε στο Πολυμέσα
4. Θα δείτε μία λίστα με όλες τις φωτογραφίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα που είστε. Διαλέξτε αυτήν που επιθυμείτε. Αν την βρείτε δύο φορές τότε αυτές οι δύο θα έχουν διαφορετικά , όπως μέγεθος ή ανάλυση. Διαλέξτε την επιθυμητή για εσάς.
5. Μαρκάρετε την και πατήστε το μαγικό πλήκτρο “Αποθήκευση ως”

Το παραπάνω τρικ εργάζεται για οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Ένας άλλος τρόπος, ο οποίος είναι πολύ επώδυνος και το αναφέρουμε για την ιστορία, είναι για διαγράψετε όλη την προσωρινή μνήμη του Firefox σας και αφού μετά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα να πάτε στο σημείο του σκληρού σας δίσκου που ο Firefox αποθηκεύει την προσωρινή μνήμη και να κάνετε αναζήτηση όλων των φωτογραφιών που έχουν αυτόματα αποθηκευτεί εκεί.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).