Αναβάθμιση σε Windows 10; Λεπτομερής οδηγός της Microsoft

Η μόλις κυκλοφόρησε ένα λεπτομερή οδηγό προκειμένου να βοηθήσει τη μετάβαση στο λειτουργικό Windows 10 αλλά και να σας βοηθήσει να κάνετε την όλη πιο γρήγορη αν σκοπεύετε να το εγκαταστήσετε σε περισσότερους υπολογιστές.

Η εταιρεία από το Redmond υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για την συγκεκριμένη εκπαίδευση και για να ξεκινήσετε μια σε Windows 10.ms windows 10 upd

“Το καλοκαίρι είναι μια φανταστική στιγμή για την εκπαίδευση των IT administrators για να κάνουν αναβαθμίσεις σε σχολεία, ή κολέγια σε συστήματα και υποδομές,” αναφέρει η Microsoft.

Ο συμπεριλαμβάνει τις τυπικές οδηγίες για το πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windοws 10, αλλά και πώς να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης USB που θα κάνουν την ενημέρωση πολύ πιο γρήγορη.

Αν και αυτός ο οδηγός απευθύνεται ειδικά σε σχολεία, μπορεί να είναι πολύ πρακτικός για όλους τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν σε Windows 10.

Όπως προαναφέραμε ο οδηγός είναι πολύ χρήσιμος ειδικά για αυτούς που πρέπει να κάνουν την ίδια διαδικασία σε περισσότερους από έναν υπολογιστές.

Υπάρχουν συμβουλές και για μετά την εγκατάσταση που θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε τα συμβατότητας λογισμικού, προβλήματα υλικού (hardware), εγκατάσταση ενημερώσεων, και λίγο πολύ όλα όσα θα πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε μια ομαλή εμπειρία με τα Windοws 10.

Δείτε τον οδηγό:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).