MusicMap: Διαδραστική μουσική εγκυκλοπαίδεια

: Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές προσπάθειες από φίλους της ς για την ενός ολοκληρωμένου χρονοδιαγράμματος της ιστορίας και της εξέλιξης των μουσικών ειδών.

Μέχρι σήμερα όμως καμιά πλατφόρμα δεν το έχει επιτύχει τόσο όσο το εντυπωσιακό διαδραστικό project MusicMap.socialcard

Αναπτύχθηκε από τον κ. Kwinten Crauwels. Το ΜusicMap είναι μια διαδραστική ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια που οπτικοποιεί την προέλευση και την εξέλιξη ειδών μουσικής από το 1870 έως και το 2016!

Εντυπωσιακό;

Ωστόσο, αυτό που κάνει την ιδιαίτερα χρήσιμη και ενδιαφέρουσα είναι η ποικιλία των τρόπων που προσφέρει στους χρήστες της να αλληλεπιδρούν με την ιστορία της μουσικής. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει για εσάς:

Μπορεί να εντοπίσει την καταγωγή ενός συγκεκριμένου μουσικού ύφους, και με ένα κλικ στο είδος που σας ενδιαφέρει η MusicMap θα σας δώσει άμεσα πληροφορίες για την προέλευσή του μαζί με μια λίστα με άλλα παρόμοια είδη και στυλ.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στην ΜusicMap με το ποντίκι σας και να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο κύλισης για να μεγεθύνετε τα είδη που θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Κάθε είδος μουσικής που παρουσιάζεται από την πλατφόρμα του ΜusicMap διαθέτει και μια λίστα αναπαραγωγής με κλασικά τραγούδια κάτι που σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε εύκολα και γρήγορα νέους καλλιτέχνες και μουσικά κομμάτια.MusicMap

Μέχρι στιγμής η ιστο διαθέτει με τραγούδια από το YouTube της Google, αλλά ο Crauwels αναφέρει ότι σύντομα θα υποστηρίζει και λίστες αναπαραγωγής από το Spotify.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα όπως υποσχέθηκε άλλωστε και ο της σελίδας θα δούμε περισσότερες προσθήκες στο εντυπωσιακό project.

Περιηγηθείτε στην ιστορία της μουσικής

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).