Huawei Honor 5A άλλη μια αξιοπρεπή και φθηνή συσκευή

Η παρουσίασε το νέο της smartphone Honor 5A σε μια πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε ότι το Honor 5A είναι κατάλληλο για τους νεότερους καταναλωτές, καθώς πέφτει ανήκει στην σειρά entry-level κινητών τηλεφώνων που προσφέρουν ικανοποιητικές προδιαγραφές, ενώ κύριος στόχος τους παραμένει η προσιτή . Ας δούμε τα specs της συσκευής που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.Huawei Honor 5A

Η Honor 5A τρέχει μένα ένα μια οκτα-πύρηνο Snapdragon 617 chipset χρονισμένο στα 1.5GHz. Το συγκεκριμένο chipset “φοριέται” από πολλά της mid-range αγοράς, όπως το Moto G4 Plus.

Το Honor 5A θα έρθει σε πολλές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων της China Mobile και τις dual εκδόσεις της Netcom που χρησιμοποιούν το octa-core Kirin 620 chipset της Huawei χρονισμένο στα 1.2GHz. Το smartphone διαθέτει 2GB RAM, και με 16GB χώρου αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί.

Έχει μια πίσω κάμερα 13MP με 5P φακό, 28mm ευρυγώνιο, και 7cm macro. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5MP με 4P φακό, διάφραγμα f/2.0, και μπλε φίλτρα για να μειώνει την ακτινοβολία. Η χωρητικότητα της είναι αρκετά ικανοποιητική: 3,100mAh με χαρακτηριστικά εξοικονόμηση ς 3.0κάτι που θα πρέπει να δίνει διάρκεια ζωής μιας ολόκληρης μέρας.

Οι διαστάσεις του Honor 5A είναι 154,3 x 77,1 x 8,45 εκατοστά και ζυγίζει 168 γραμμάρια. Έχει πλαστικό σώμα και μεταλλικό σκελετό, και έρχεται σε 6 διαφορετικά χρώματα, λευκό, χρυσό, κίτρινο, ροζ, μπλε και μαύρο. Η συσκευή θα έχει μια οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 720p, και η αναλογία αντίθεσης θα φτάνει τα 1000:1, 178 μοιρών γωνίες θέασης, καθώς και Aluminum Silicon tempered glass. Η οθόνη διαθέτει επίσης προσαρμογή επίπεδου των pixel κάτω από το φως του ήλιου.

Η συσκευή αναφέρεται ότι θα έρθει με χαρακτηριστικά ασφαλείας που προστατεύουν τη συσκευή από παράνομη πρόσβαση, ύποπτα URL, ή ακόμα και την κλοπή.

Η τιμή του 5Α στην παραλλαγή του China Mobile είναι στα 106 δολάρια, ενώ στην dual έκδοση για όλα τα δίκτυα Netcom θα κοστίζει 121 δολάρια. Οι φίλοι της εταιρείας μπορούν να εγγραφούν για την πρώτη πώληση του Honor 5Α που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου από το JD.com και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Huawei στην Κίνα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).