Sacramento Kings νέο γήπεδο με άμεσα replays εικονικής πραγματικότητας

Οι Kings εγκαινιάζουν το νέο γήπεδο τους (κόστους 507.000.000 δολαρίων) τον Οκτώβριο. Μέσα θα υπάρχουν τεράστιες οθόνες 25 μέτρων, καθώς και συστήματα Wi-Fi υψηλών ταχυτήτων που προορίζονται να παρέχουν απίστευτα γρήγορο internet σε όλους τους φιλάθλους.Sacramento Kings

Εκτός από όμως από το tweeting, και το ότι θα παρέχει άμεση ενημέρωση, το Wi-Fi θα παρέχει στους οπαδούς κάτι καινούργιο εξ ολοκλήρου: ς πραγματικότητας όλης της δράσης. Έτσι όπου κι αν κάθεστε, μπορείτε φορώντας μια συσκευή VR να δείτε replays 360 μοιρών σαν να καθόμασταν μέσα στο χώρο που διεξάγεται το παιχνίδι, σύμφωνα με τον Paul Jacobs, αντιπρόεδρο και συνιδιοκτήτη της ς Sacramento Kings.

Ο Jacobs είναι επίσης και ο εκτελεστικός πρόεδρος της chipmaker εταιρείας Qualcom, και θέλει να προσφέρει μια εμπειρία που κανείς δεν έχει δει ποτέ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς και ότι ο Jacobs επισήμανε ότι το εγχείρημα είναι δοκιμαστικό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λεπτομέρειες για την υποδομή που θα χρειαστεί.

Οι Kings μπορεί επίσης να πειραματιστεούν με την διάθεση καθισμάτων έξω από το γήπεδο, χρησιμοποιώντας VR, για να δώσουν τους οπαδούς τους που δεν μπορούσαν να βρουν θέση στο γήπεδο, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα με εικονικής πραγματικότητας.

“Θα ήθελα ακόμα να είναι εκεί για να αισθάνονται τις φωνές του πλήθους, να είναι μέρος του αγώνα, αλλά να παρακολουθούν σε έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).