Humanity Party: το πολιτικό κόμμα των Anonymous

Μέλη του χακτιβιστικού κινήματος Anonymous φέρεται να έχουν δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό κόμμα στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ. Το ονόμασαν The Humanity Party ή THumP (γροθιά).

Η είχε ανακοινώσει τις προθέσεις της μέσω ενός δελτίου τύπου που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, και στο οποίο εξηγούν ότι το νέο τους πολιτικό κόμμα θα είναι ένας τρόπος να εξαναγκάσουν την αλλαγή από το εσωτερικό, με τη βοήθεια ειρηνικών και νόμιμων μέσων.Humanity Party

Στο δελτίο τύπου, και σε ένα που αναρτήθηκε στο YouTube, η ομάδα κατήγγειλε πολλά από τα μέσα που χρησιμοποιούν οι Anonymous, όπως και τη χρήση της μηχανικής φωνής που χρησιμοποιείται στα βίντεο για να προειδοποιήσουν για επικείμενες κυβερνο-.

Εκι του THumP ή Humanity Party ανέφεραν ότι νέα τους αποστολή είναι να εκπροσωπήσουν 100% την ανθρωπότητα, και να αγωνιστούν για το FBNL, ή τις πέντε βασικές ανάγκες της ζωής (Five Basic Necessities of Life): δωρεάν υγιεινό φαγητό και νερό, σταθερό και ασφαλή χώρο διαμονής, βασικά είδη ένδυσης, υγεία σωματική και την ψυχική, και εκπαίδευση.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν, στρέφονται εναντίον της επίσημης και μοναδικής φωνής των Anonymous, και αναφέρουν ότι δεν θα δεχθούν δωρεές, επειδή τα χρήματα διαφθείρουν.

Οι Anonymous από τη φύση της είναι μια ομάδα χωρίς ηγέτες. Έτσι ένα πολιτικό κόμμα από την ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να πάει καλά με όλα τα μέλη Anonymous εκτός των ΗΠΑ, οι οποίοι δεν θα έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν ένα πολιτικό κόμμα των ΗΠΑ.

Αν πετύχει το κόμμα των Anonymous δεν θα είναι το πρώτο πολιτικό κόμμα που ξεκίνησε online. Το 2006 ιδρύθηκε το Κόμμα των Πειρατών της Σουηδίας για να αντιμετωπίσει τη σκληρή νομοθεσία της χώρας περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το κόμμα από τότε μεγάλωσε και έχει εξαπλωθεί σε πάρα πολλές χώρες και σήμερα εκπροσωπείται ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παρακάτω είναι το 40λεπτο βίντεο της ομάδας που ανακοινώνει τη του Humanity Party.

https://www.youtube.com/watch?v=4jRuEkK61Dg

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).