GOOGLE

Η Google ετοιμάζει το δικό της Android smartphone

Στο τέλος Απριλίου η Google δημιούργησε ένα νέο τμήμα hardware και όρισε σαν επικεφαλή τον πρώην πρόεδρο της Motorola Rick Osterloh. Η ιδέα ήταν να αρχίσει την διαφόρων gadgets που σχεδιάζει κατά καιρούς η εταιρεία.

Σήμερα λοιπόν σύμφωνα με πηγές της Telegraph, μάθαμε ότι η Google ετοιμάζεται να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το δικό της smartphone.

Αν η είδηση ισχύει, θα είναι μια σημαντική στροφή της τυπικής στρατηγικής της εταιρείες που μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες τηλεφώνων όπως η LG, η Huawei και η HTC για την κατασκευή συσκευών Nexus που αναδεικνύουν την πλατφόρμα του Android.google

Το νέο τηλέφωνο μάλλον θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2016 και η Google πιστεύεται ότι είναι σε συζητήσεις με φορείς κινητής τηλεφωνίας για την διάθεση της συσκευής.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι σημαίνει αυτό για όλες τις hardware που συνεργάζονται με την Goοgle με την κατασκευή συσκευών Android και Chrome OS, καθώς και για την ίδια την πλατφόρμα του Android.

Μιλώντας στο Recode Code Conference του Walt Mossberg νωρίτερα αυτό το μήνα, ο CEO της Goοgle Sundar Pichai, δήλωσε ότι η εταιρεία επενδύει πολύ περισσότερο στα , αλλά δεν διευκρίνισε αν θα αρχίσει να κατασκευάζει τις δικές της .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).